Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

All Inclusive Ca'n Pastilla

Verblijf in een paradijs onder de palmbomen tijdens een All Inclusive in Ca'n Pastilla. Deze badplaats op Mallorca grenst namelijk aan een prachtig palmenstrand. Geen wonder dat de westkust van het Baleareneiland zo populair is! Toch kun je in Ca'n Pastilla rustig je handdoek uitspreiden. Wissel je de stranddagen graag af met een actief uitje? Huur dan een fiets bij het 4 sterren hotel. Vooral de route naar Palma de Mallorca is een aanrader!

All Inclusive Ca'n Pastilla

Het palmenstrand van Ca'n Pastilla

Een All Inclusive Ca'n Pastilla bij TUI begint met een korte vliegreis. Want al na 2 uur zet je al voet op het Baleareneiland Mallorca in de Middellandse Zee. Hier staat je een stralende strandvakantie op een palmenstrand te wachten! Dat paradijselijke strand ligt in badplaats Ca'n Pastilla, net onder de hoofdstad Palma de Mallorca, aan de westkust van het eiland. Dit is een populaire vakantiebestemming onder zonminners. Toch verblijf je in Ca'n Pastilla net buiten de drukte van Playa de Palma. Hier kun je dus rustig je handdoek uitspreiden! Met een paar passen vanuit het 4 sterren hotel sta je in het parelwitte zand. Vind je het na een paar uurtjes zonnen tijd voor een hapje? Aan de naastgelegen gezellige boulevard heb je de restaurantjes voor het uitkiezen. Of je loopt even een paar passen verder naar het hotel. Want daar kun je immers direct aanschuiven bij het buffet vol Spaanse lekkernijen!

Fietsen naar Palma de Mallorca

Wie wat wil ondernemen tijdens een All Inclusive Ca'n Pastilla heeft genoeg keuze. Zo kun je bij het hotel bijvoorbeeld een fiets huren. Het gevarieerde landschap van Mallorca is vrij vlak en uitstekend te verkennen per fiets. Een leuke route gaat via de lange boulevard naar de hoofdstad Palma de Mallorca. Tijdens de tocht van een uur geniet je van het uitzicht over de Middellandse Zee. Eenmaal aangekomen in de hoofdstad parkeer je de fiets voor een slentertocht door de nauwe straatjes. Sla ook zeker de gotische kathedraal Seu en de schaduwrijke straat Passeig del Born niet over. Heb je juist zin in een meer ontspannen activiteit? Stap dan eens aan boord van een glasbodemboot voor een kijkje in de onderwaterwereld. De hoeveelheid tropische vissen zal je verrassen. En met een beetje geluk doe je ook nog de mooiste baaien van het Baleareneiland aan.