Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

All Inclusive Cala Llonga

Tijdens een All Inclusive Cala Llonga kun je met een glas sangria uitkijken op de mooiste baai van Ibiza. Cala Llonga ligt aan de oostkant van het Spaanse eiland en laat zich kenmerken door de groene heuvels, witte gebouwen en een turquoise gekleurde baai met dobberende zeilboten. Luieren onder de zon doe je op het parelwitte strand van Cala Llonga. Of bij het zwembad van het luxe hotel met een bord vol tapas.

All Inclusive Cala Llonga
Bekijk alle All Inclusives Cala Llonga (1)

Uitkijken op de mooiste baai van Ibiza

Je voeten begraven in warm zand, een glas sangria bij de hand en uitkijken over een diepblauwe baai met dobberende zeilboten. Zo ziet een All Inclusive Cala Llonga er ongeveer uit. In deze rustige badplaats aan de oostkust van het Spaanse eiland Ibiza kun je bij TUI verblijven in een luxe hotel of All Inclusive appartement met uitzicht op de baai. De baai van Cala Llonga wordt versierd door vele pijnbomen, witgekalkte gebouwen en turquoise gekleurd water. Volgens velen is de baai van Cala Llonga zelfs de mooiste van heel Ibiza. Op het parelwitte zandstrand kun je heerlijk luieren onder de zon. 's Avonds proef je op het terras bij het luxe hotel van tapas en zie je de zon wegzakken.

Struinen over hippiemarkt Punta Arabí

Op het bruisende Ibiza is meer te beleven dan alleen zonnen aan idyllische baaien. Zo staat het eiland bekend om de hippiemarkten. Tijdens een All Inclusive Cala Llonga kun je een kijkje nemen op de grootste hippiemarkt van Ibiza, Punta Arabí in Es Canar. Kleurrijke sjaals, handgemaakte sieraden en hippe tassen worden hier allemaal aangeboden. De vele gitaristen en eettentjes waar je van churros en paella proeft maken de sfeer compleet. Punta Arabí is vanuit Cala Llonga een kwartier rijden met een huurauto. Bij terugkomst in het hotel of appartement van TUI kom je weer helemaal tot rust in het zwembad.

Bekijk alle All Inclusives Cala Llonga (1)