Sa Coma

All Inclusive Sa Coma

  1. All Inclusive
  2. Spanje
  3. Balearen
  4. Mallorca
  5. Sa Coma

Bestel tijdens een All Inclusive Sa Coma gerust nog een glas sangria aan de rand van het zwembad. Je hoeft er je portemonnee niet eens meer voor mee te nemen. Maar je kunt natuurlijk ook eerst een duik in de Middellandse Zee nemen, vanaf het witte zandstrand van Sa Coma. En bij dive site Labyrinth, waar je tijdens een duikvakantie in Spanje murenen kunt spotten. Of spetter je liever met de hele gezin in het waterparadijs?

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Sa Coma vanaf Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

All Inclusive zonnen in Sa Coma

Op het Balearische eiland Mallorca kun je van het vroege voorjaar tot het late najaar van zon en aangename temperaturen genieten. Gelukkig kun je, wanneer je bij TUI een All Inclusive Sa Coma boekt, gerust nog een verse fruitcocktail aan het zwembad bestellen. Of een glas Sangria natuurlijk. Zonder je over de kosten van de drankjes zorgen te hoeven maken. En na een dagje zonnebaden op het witte zandstrand van Sa Coma, met zo nu en dan een verkoelende duik in de Middellandse Zee, staan de tapas voor je klaar in een van de restaurants van een All Inclusive hotel in Sa Coma. Kun je daarna lekker flaneren over de lange boulevard, tussen de wuivende palmbomen.

Spetterende familievakantie met SPLASHWORLD

Ook voor een familievakantie in Spanje is een All Inclusive Sa Coma ideaal. Boek bij TUI bijvoorbeeld een 3-kamerappartement voor het hele gezin. Wel zo gezellig. Inclusief spetterend SPLASHWORLD waterparadijs, waar de kids zich met gemak de hele dag vermaken. En jij natuurlijk ook. Beklim samen met de kleintjes de speeltoestellen in het peuterbadje. Of kijk wie er het snelste beneden is, op een van de vele glijbanen. Moe van al dat spelen? Kom dan tot rust met een ijsje aan het zwembad. Of twee, want het is ten slotte All Inclusive..

Duikvakantie op Mallorca

Zin in een uitje buiten het resort? Dan is een tocht per boot met glazen bodem een echte aanrader. Zo kun je de zeesnoeken gewoon onder je door zien zwemmen! Wie van dichterbij kennis wil maken met de onderwaterwereld tijdens een All Inclusive Sa Coma, kan dit overigens ook doen tijdens een duikvakantie op Mallorca. Wie weet kom in de grotten van dive site Labyrinth murenen en octopussen tegen. Of spot je tijdens een vakantie in Spanje zeeschildpadden tussen het zeegras van dive site Maria's Cave.

Bekijk alle All Inclusives Sa Coma (2)