Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Eifel

Appartement Eifel

  1. Appartement
  2. Duitsland
  3. Eifel

Het hele jaar door kun je bij TUI de groene Eifel ontdekken vanuit een appartement. Alhoewel de bossen en de weides in de wintermaanden bedekt kunnen zijn door een laag sneeuw. Ideaal voor wie een weekendje naar de sneeuw wil. In de overige maanden kun je vanuit een appartement in de Eifel de West-Duitse regio verkennen. Door te gaan sightseeing in Trier bijvoorbeeld. Of door de Romeinse schatten in Bollendorf te bekijken.

Op ontdekking in de Eifel

Cultuurliefhebbers en natuurfanaten verzamelen. Vanuit een appartement in de Eifel is er voor jullie beide genoeg te zien. In de West-Duitse regio verblijf je met TUI in Bollendorf dat bekend staat om zijn eeuwenoude monumenten. Neem een kijkje bij de Romeinse Villa Rustica of bewonder het Fraubillenkreuz dat is uitgehakt in een heuse menhir. Natuurliefhebbers kunnen de wandelschoenen aantrekken en het groene landschap van de Eifel verkennen. Onontdekte bossen, glooiende heuvels en groene weides met stromende beekjes passeren de revue. Dat wordt genieten.

Rust & romantiek in de besneeuwde Eifel

Kies je in de wintermaanden voor een weekendje weg naar een appartement in de Eifel? Neem dan zeker de ski’s mee. De kans op sneeuw is in februari het grootst en dan kun je in de bossen rondom Bollendorf heerlijk langlaufen door de besneeuwde naaldbossen. Veel anderen zul je niet tegenkomen, dus ideaal voor rustzoekers. Zet zeker ook een dag of dagdeel koers naar Trier, wat de oudste stad van heel Duitsland is. Als hier een laagje sneeuw ligt zijn de Romeinse schatten, de geplaveide pleinen en de vakwerkhuizen extra sfeervol.

Bekijk alle appartementen Eifel (1)