LAATSTE DAG: Blue Monday Deals t/m woensdag tot 100,- extra korting | Boek nu!

Appartement Sauerland

Toe aan een break waarbij de natuur centraal staat? Kies dan voor een appartement Sauerland die je bij TUI het hele jaar door kunt boeken. In de warmere maanden laten de glooiende heuvels en groene bergen zich goed lenen voor een actieve wandel- of fietstocht. In de winter kun je in Winterberg skiën op de verlichtte pistes. Aan het eind van de actieve dag is de sauna bij het appartement opgewarmd en kun je ontspannen.

Een actieve break in de Duitse natuur

Met zijn glooiende heuvels, dichte dennenbossen en verscholen meren is het Sauerland een ideaal gebied voor een actieve vakantie dicht bij huis. De Duitse regio ligt namelijk op maar een paar uur rijden van Nederland. Ideaal voor een weekendje weg of korte break in de natuur. Eenmaal aangekomen in Winterberg of Willingen staat de deur van het appartement in Sauerland al voor je open. Zoek de spa op om te ontspannen van de autorit of huur meteen een mountainbike om de omgeving te verkennen. In de wintermaanden kun je meteen de latten onderbinden om te langlaufen langs de vakwerkhuizen en bevroren meertjes.

De landschappen van het Sauerland

Kleurrijk en sprookjesachtig zijn woorden die in de lente, zomer en herfst van toepassing zijn op het Sauerland. Zodra je het appartement van TUI verlaat betreed je een groen decor van heuvels, bossen en weilanden. Ga vroeg op pad en zie de laatste restjes dauw wegtrekken over de dalen. Vervolgens kun je vanuit Willingen de 838 meter hoge Ettelsberg opwandelen en op de top bijkomen met je meegebrachte lunchpakket. Kies je voor een appartement Sauerland in buurdorp Winterberg? Maak een ritje in de zomerrodelbaan of ga op avontuur in klimbos Kletterwald. Ook leuk voor kinderen.

Op wintersport in Winterberg

Zodra de eerste sneeuw valt is het Sauerland een romantische plek voor een wintersport. Je kunt er goed langlaufen door de besneeuwde bossen. Maar skiën van de glooiende pistes kan natuurlijk ook. Het meest bekend onder de Nederlanders is Winterberg. De bijnaam van dit wintersportdorp in Duitsland is niet voor niks ‘Hollandse Alpen’. Een groot voordeel van skiën in Winterberg is dat je dat tot 22.00 uur kunt doen op de verlichtte pistes. Opwarmen doe je daarna in het appartement in Sauerland. Zoek de sauna op voor ontspanning of geniet van de warmte bij de open haard.

Bekijk alle appartementen Sauerland (2)

Populaire bestemmingen