Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Appartement Provence

Ontdek het glooiende Franse landschap met heerlijk geurende lavendelvelden en geniet van de kenmerkende ‘haute cuisine’ tijdens een zonvakantie in de Provence. Een appartement in de Provence biedt je alle vrijheid om de omgeving te ontdekken. Breng een luie dag door op het het strand van de Cote d’Azur, bezoek het Musée Matisse in Nice, of struin op je gemak door het oude stadscentrum van Vence.

Ontdek de mooiste plekjes van de Provence

In de Provence vind je alles wat het hart van een echte Francofiel sneller doet kloppen: geurende lavendelvelden, authentieke dorpjes, en heel veel culturele bezienswaardigheden. En natuurlijk de fameuze Franse ‘haute cuisine’ en de lekkerste wijnen. Alles zelf ontdekken? Vanuit je appartement in de Provence heb je alle vrijheid om je dagen zelf in te delen. Echte zonaanbidders kunnen hun hart ophalen in St. Mandrier, een schiereiland bij de Cote d’Azur, pal aan de Middellandse Zee. Strek je uit op een strandbed en geniet van de warme zon op je huid. Wel even goed insmeren; met ruim 300 dagen zon per jaar is een tube zonnebrand zeker geen overbodige luxe tijdens een strandvakantie aan de Cote d’Azur.

Op de culturele toer

Voor een beetje cultuur tijdens een vakantie in de Provence is het appartement van TUI in Vence een perfecte uitvalsbasis. Het centrum van Vence heeft een bijzondere charme, waardoor je de vakantievlinders in je maag voelt fladderen. Het is onmogelijk niet verliefd te worden op de historische binnenstad en de de schitterende omgeving. Minstens zo romantisch en betoverend is Nice, een bruisende badplaats op ongeveer 30 minuutjes rijden van Vence. Hier vind je talloze culturele bezienswaardigheden, waarvan een groot aantal met duidelijke Italiaanse invloeden. Nice werd namelijk pas in 1860 bij Frankrijk gevoegd. Een echte must-see tijdens je bezoek aan Nice is het Musée Matisse, een museum met een uitgebreide collectie werken van de kunstenaar Henri Matisse. Het museum is gevestigd in een schitterende 17e eeuwse villa en wordt omgeven door olijfbomen, c’est magnifique!

Bekijk alle appartementen Provence (4)