Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Appartement Brandnertal

Verblijven in een appartement in het Brandnertal kun je alleen maar lekker noemen. En dat komt niet alleen door het indrukwekkende uitzicht op de besneeuwde bergen van de Oostenrijkse alpen. Het heeft vooral te maken met de Milka-fabriek die in deze regio staat. Gelukkig kun je na het smullen van de chocolade met wandelen door de groene weides de calorieën er weer af lopen. Of heb je stiekem nog een reep in je rugzak?

Van Milka-chocolade smullen in Oostenrijk

Ken je de Milka-reclame? Die waarin de bergen bedekt zijn met een laagje sneeuw en waar een paars-wit gestreepte koe door de alpenweiden graast. Dat decor is precies het uitzicht vanuit een appartement in Brandnertal. Al zijn de koeien niet paars, maar eerder zwart-wit en bruin. Brandnertal is een regio in het zuidwesten van Oostenrijk waar het klimpark, de kabelbaan langs de Lünersee en het Rätikon bergmassief voor heel wat sportieve mogelijkheden zorgt. En dat is maar goed ook, want die bekende Milka-fabriek staat in het Brandnertal. Dat wordt smullen!

Een rustige wintersport in het Brandnertal

Dat de Milka-fabriek het hele jaar door geopend is komt goed uit. Zo kun je ook tijdens een wintersport in Oostenrijk van de luchtige alpenchocolade smullen. Die extra calorieën ski je er de volgend dag weer vanaf. Samen met buurdorp Bürserberg heeft het dorpje Brand 55 kilometer aan pistes die vooral onontdekt zijn. Voor rustzoekers is een wintersport in het Brandnertal een goed idee. Al kom je echt tot rust in het appartement in Brandnertal. Vanuit de grote glazen ramen is het uitzicht op de besneeuwde bergen indrukwekkend. Vooral tijdens zonsondergang.

Bekijk alle appartementen Brandnertal (2)

Populaire bestemmingen