Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Appartement Monte Gordo

In een appartement in Monte Gordo geniet je volop van je vrije tijd. Deze moderne badplaats ligt in Zuid-Portugal, aan de oostkant van de Algarve. Duinen en 11 kilometer zandstrand omringen Monte Gordo, dus voor een strandvakantie zit je hier zeker goed. De zilte zeelucht maakt wel hongerig... Gelukkig flaneer je via de Infante Dom Henrique-boulevard zó naar het centrum, waar elke dag de lekkerste vis op het menu staat.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Monte Gordo vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Appartement Monte Gordo
  • Badplaats in de Algarve
  • Tegen de Spaanse grens
  • Oud vissersdorpje
  • Fietsen langs flamingo's
Bekijk alle appartementen Monte Gordo (5)

Thuis in Monte Gordo

Een appartement in Monte Gordo voelt direct na aankomst als een tweede thuis. Deze moderne badplaats ligt in de oostelijke Algarve, in het zuiden van Portugal. Hier vind je glooiende duinen en een kilometerslang zandstrand. Daarmee is Monte Gordo de ideale bestemming voor een strandvakantie. Vanuit het 4 sterren appartement van TUI zie je het strand van Monte Gordo al liggen. Je loopt er met je badhanddoek onder de arm zó naartoe. Hongerig geworden van het zonnebaden? Dan kun je naar in het centrum wandelen of zelf koken in het appartement natuurlijk. Dat wordt nog lastig kiezen...

Flaneren door Monte Gordo

Vakantie vieren in een appartement in Monte Gordo betekent dat de dagelijkse drukte even heel ver weg is. Hier bepaal je zelf wat je met je tijd doet. Flaneer bijvoorbeeld over de Infante Dom Henrique-promenade naar het centrum van Monte Gordo. Ter hoogte van het casino kun je de Pedro Álvares Cabral-straat in wandelen, waar alle internationale keukens vertegenwoordigd zijn in tientallen restaurants. Dit is trouwens dé plek om 's avonds te smullen van een portie gegrilde vis met een glas Verdinho-wijn. Santé!

Ontdek de Algarve

Trek je er graag op uit tijdens een vakantie in de Algarve? Dan is het appartement in Monte Gordo een prima uitvalsbasis. Van hieruit stap je bijvoorbeeld op de fiets voor een ontdekkingstocht door het vlakke duinenlandschap. Of huur een auto en zet koers naar het naastgelegen Vila Real de Santo António. Je rijdt er in 10 minuten heen. Deze plaats ligt aan de oevers van de Guadiana-rivier, die Portugal van Spanje scheidt. Slenter er over het fraaie Marquês de Pombal-plein met zijn witte huizen en ontdek de brede, geplaveide straten vol gezellige terrassen en winkels.

Bekijk alle appartementen Monte Gordo (5)