Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Appartement Cambrils

Het goudgele strand van Playa de Vilafortuny is slechts een van de hoogtepunten tijdens een zonvakantie aan de Spaanse Costa Dorada, ook wel ‘de gouden kust’ genoemd. Vanuit je appartement in Cambrils loop je namelijk zo het centrum in waar je heerlijk kunt struinen langs de leuke winkeltjes. Of breng een bezoek aan themapark PortAventura en ontdek spannende attracties zoals de Tutuki Splash en de Yucatán.

Appartement Cambrils

Ontspannen zonvakantie aan 'de gouden kust'

Goudgeel zand, het fonkelende wateroppervlak van de Middellandse Zee, de geur van zonnebrand en de warme zon op je huid... Zie je het voor je? Dit is wat je te wachten staat tijdens een zonvakantie aan de Spaanse Costa Dorada, ook wel ‘de gouden kust’ genoemd. Vanuit je appartement in Cambrils loop je zo naar het Playa de Vilafortuny strand. Zonnebril, zwemkleding en een goed humeur, meer heb je niet nodig voor een ontspannen stranddag. Reken maar dat iedereen straks jaloers is op jouw lekkere vakantiekleurtje na je vakantie in Cambrils. Na een dag aan het strand gaat een lekkere maaltijd er natuurlijk wel in. Geniet van een authentiek Spaanse paella met vers gevangen zeevruchten in een van de gezellige restaurantjes, of misschien kook je liever zelf een maaltijd in het appartement van TUI?

Ontdek de attracties in PortAventura

Genoeg siësta's op het strand? Er valt in de buurt van Cambrils genoeg te zien en beleven. Het themapark PortAventura bevindt zich op vijf minuten rijden van het appartement van TUI, ideaal toch? Gil de longen uit je lijf tijdens een ritje in de spannende Yucatán, of stap in de Tutuki Splash, een wildwaterbaan met een Polynesisch thema. Zijn de kinderen mee? Ook voor jonge avonturiers zijn er heel veel leuke attracties. Of bezoek een van de vele familieshows. Ga je liever op de culturele toer tijdens een vakantie Cambrils? Dan is een bezoek aan Tarragona een aanrader. Hier vind je talloze interessante bezienswaardigheden. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het Romeinse amfitheater. Of struin op je gemak door de smalle straatjes in het centrum en bewonder de overblijfselen van het aquaduct en de oude stadsmuur.