NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Loudenvielle

Bienvenue in Loudenvielle, een pittoresk dorp in hart van de sprookjesachtige Louron Vallei. Gelegen aan de oevers van het Génos-Loudenvielle meer, omringd door de besneeuwde bergtoppen van de Zuid-Franse Pyreneeën, kom je als natuurliefhebber aan al je trekken. Verken tijdens je vakantie in Loudenvielle de vele wandelpaden en fietsroutes die leiden naar panoramische uitzichten over de Val Louron.

De idyllische ligging van Loudenvielle

Wandel door de straten van het kleine, charmante bergdorp Loudenvielle. Je kunt hier een bezoek brengen aan een Romaanse kerk om daarna tijdens het gouden uur van de dag neer te strijken voor een glas Zuid-Franse wijn. Loudenvielle ligt in het hart van de Louron Vallei, in de streek Hautes-Pyrénées in Zuid-Frankrijk. Het gladde meer Genós-Loudenvielle weerspiegelt de woeste Pyreneeën en het hoge gras met gele bloemen geeft een sereen gevoel. Het vakantiepark van TUI ligt idyllisch aan het meer aan de voet van de bergketen en dient als ideale uitvalsbasis om de schilderachtige omgeving te ontdekken. Wanneer je terugkeert wachten er een verwarmd buitenbad en een sauna voor ultieme ontspanning.

Activiteiten en avonturen

Op je vakantie in Loudenvielle kun je meer vinden dan rust en ontspanning. Ook als actieveling haal je in de Louron Vallei je hart op. In stevige wandelschoenen of op een mountainbike verken je de bijna 200 kilometer aan wandel- en fietsroutes. Wanneer je aankomt op uitzichtpunten of op de Col de Peyresourde, word je beloond met een panoramisch zicht op de glooiende bergen in de vallei. Stap in een kajak en peddel over het spiegelgladde Genós-Loudenvielle meer, om vervolgens een verfrissende duik te nemen in het koude water. Behoefte aan nog meer adrenaline? Als avonturier in hart en nieren ga je paragliden of deltavliegen en zweef je als een vogel over Loudenvielle en de Louron Vallei, langs de steile rotswanden van de Pyreneeën. Doe je het liever wat rustiger aan? Dan neem je de kabellift Télésiège des Myrtilles, waarbij je over het groene landschap omhoog zweeft om alsnog het dal van bovenaf te bewonderen.

Bekijk alle vakanties Loudenvielle (1)