Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Hautes-Pyrénées

Het bergachtige decor van de Hautes-Pyrénées laat zich goed lenen voor een actieve vakantie. In dit gebied in het zuiden van Frankrijk wandel of fiets je langs majestueuze bergen als de Col de Peyresourde en diepblauwe meren als die van Génos-Loudenvielle. Tijdens een Last Minute Hautes-Pyrénées kun je met TUI ook verblijven in het bedevaartsoord Lourdes. Woon hier, samen met de pelgrims, een heilige processie bij.

Last Minute Hautes-Pyrénées
Bekijk alle Last Minutes Hautes-Pyrénées (3)

Een actieve vakantie in de Hautes-Pyrénées

Ben je op zoek naar een afwisselende vakantie vol actieve bezigheden en culturele uitstapjes? Stap dan de auto in voor een Last Minute Hautes-Pyrénées en reis af naar het zuiden van Frankrijk. De Hautes-Pyrénées ligt aan de grens met Spanje en laat zich kenmerken door de grillige bergtoppen en dichte bossen. De ideale plek om al wandelend of fietsend te ontdekken. Bij TUI kun je verblijven op een vakantiepark in Loudenvielle. Zowel de imposante Col de Peyresourde als het meer van Génos-Loudenvielle liggen binnen handbereik. Actievelingen zullen zich geen moment vervelen in de Hautes-Pyrénées. Bijkomen doe je in de thermale bronnen van kuuroord Bagnères-de-Luchon.

De heiligdommen van Lourdes

Cultuurliefhebbers kunnen tijdens een Last Minute Hautes-Pyrénées niet om Lourdes heen. Dit beroemde bedevaartsoord staat vol met religieuze heiligdommen. Vooral de Grot van Massabielle, waar Maria zich een paar keer zou hebben laten zien, is een ware trekpleister voor pelgrims. In mei en september is Lourdes de plek waar sacrament- en lichtprocessies plaats vinden. De pelgrims dragen dan zware Mariabeelden en rozenkransen door de straten van Lourdes op weg naar Santiago de Compostella in Spanje. Bij TUI kun je in Lourdes verblijven in een hotel en de processies met eigen ogen bekijken. Of zelf meewandelen.

Bekijk alle Last Minutes Hautes-Pyrénées (3)