VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Sables d'Or les Pins

Vakantie Sables d'Or les Pins

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Bretagne
  4. Sables d'Or les Pins

Voor actievelingen is een vakantie Sables d’Or les Pins een goed idee. Dat komt omdat deze chique Franse badplaats aan de Côtes-d'Armor ligt. Vooral een wandeling langs de 70 meter hoge kliffen van Cap Fréhel is een aanrader. Al kun je ook uitwaaien op het goudgele strand van Sables d’Or les Pins. Bijkomen kan in het appartement van TUI door de wellness op te zoeken. Of zoek een terras op aan de Boulevard de la Mer.

Vakantie Sables d'Or les Pins

Wandelen langs de grillige Cap Fréhel

In de chique badplaats Sables d´Or les Pins kom je ogen tekort. Dat komt vooral door de ligging aan de Franse Côtes-d'Armor. Deze romantische kustlijn dankt zijn gezicht aan verscholen baaien, steile rotswanden en graslanden vol kleurrijke heide. Tijdens een vakantie Sables d´Or les Pins kun je vooral niet om Cap Fréhel heen. Deze grillige landtong is de ideale plek voor een wandeltocht langs de woeste Atlantische Oceaan. Het middeleeuwse Fort La Latte en de 70 meter hoge kliffen bepalen het onvergetelijke uitzicht. Bijkomen doe je daarna op het strand van Sables d´Or les Pins. Met zijn goudgele zand én glooiende duinen wordt dit strand gezien als een van de mooiste stranden van Bretagne. Ook hier schiet je dus prachtige vakantiefoto´s.

Een sportieve dag in het chique Sables d’Or les Pins

Voor actievelingen is een vakantie Sables d’Or les Pins sowieso een goed idee. Het luxe appartement van TUI staat aan het 18 holes golfresort Golf des Sables d’Or. Na het smullen van versgebakken croissants kun je de green opstappen en een balletje slaan. Al kun je de golfers natuurlijk ook bekijken tijdens het ontbijt op het balkon. Zoek vervolgens de wellness op voor een moment van rust. Daarna heb je weer genoeg energie voor de 10 minuten durende wandeling naar de Boulevard de la Mer. Hier zorgen de sfeervolle restaurants en het casino voor een bruisende avond uit. En dat allemaal met uitzicht op de zon die langzaam de Atlantische Oceaan in zakt. Romantischer wordt het bijna niet.