Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Camping Batz sur Mer

Verscholen tussen beschermde zoutmoerassen en rotsachtige baaien ligt in het westen van Frankrijk het schilderachtige kuststadje Batz sur Mer. Voor een rustige kampeervakantie ben je hier aan het juiste adres. De camping in Batz sur Mer ligt tussen de duinen aan de Atlantische Oceaan. Schattige cottages, luxe herenhuizen en witte zandstranden vind je in de directe omgeving. Een strandwandeling is dan ook een aanrader.

Camping Batz sur Mer
  • Watersporten op de Atlantische Oceaan
  • Bekend om zijn zoutwinning
Bekijk alle campings Batz sur Mer (1)

Kamperen bij het schilderachtige Batz sur Mer

In het westen van Frankrijk, op het schiereiland Guérande, is het schilderachtige kuststadje Batz sur Mer de ideale plek voor een rustige zonvakantie. Witte zandstranden, diepblauwe baaien, grillige rotsformaties en charmante cottages vormen samen de idyllische kustlijn van Batz sur Mer. De kleine, gezellige camping van TUI ligt tussen de duinen, dus binnen een paar minuten lopen sta je al op Valentin Plage. De ideale plek om de dag luierend onder de zon door te brengen. Afkoelen doe je in het frisse water van de Atlantische Oceaan. Al kan dat natuurlijk ook op de camping in Batz sur Mer met een glace voor de safaritent.

De ‘fleur de sel’ van Batz sur Mer

In de namiddag, als de temperatuur daalt, is het tijd om de wandelschoenen aan te trekken op de camping Batz sur Mer. Een wandeling langs de schilderachtige kust is bij zonsondergang een aanrader. Schattige cottages, luxe herenhuizen en historische bunkers van de Atlantikwall passeren de revue. En dan hebben we het belangrijkste nog niet eens genoemd: de beschermde zoutmoerassen die allerlei watervogels (zoals flamingo's aantrekken). Batz sur Mer is dé plek waar de ‘fleur de sel’ vandaan komt. In een van de restaurants in het centrum van Batz sur Mer kun je proeven van het grove zeezout. Een potje mee naar huis nemen mag niet ontbreken. Het is het perfecte aandenken aan de vakantie in Batz sur Mer.

Bekijk alle campings Batz sur Mer (1)