Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Camping Moniga del Garda

Vergezichten om van te dromen en échte Italiaanse pasta’s om van te smullen. Op de camping in Moniga del Garda aan het Gardameer ervaar je 'la dolce vita'. Na circa 12 uur dobber je in het diepblauwe water te midden van een schilderachtig berglandschap. Wie liever gaat fietsen pakt vanaf de camping de Zwanenroute, waar je terecht komt in een lapjesdeken van geuren en kleuren!

Kamperen aan het Gardameer

Meteen al bij aankomst op de camping in Moniga del Garda raak je verwondert over de diepblauwe kleur van het Gardameer. Het panoramische uitzicht met op de achtergrond de Monte Baldo doen je hart sneller kloppen. Maar niet voor lang, want even later neem je een verfrissende duik in het meer. Zonnen doe je op het kiezelstrand of bij het zwembad van de familiecamping, die zich in het oudste deel van Moniga del Garda bevindt. Dit gedeelte, met het kasteel als pronkstuk, ligt boven op de heuvels, terwijl het nieuwere deel met de haven lager ligt richting het Gardameer. Vanaf de haven kun je een bootje huren om een dag te varen over het grootste meer van Italië.

Fietsen in Moniga del Garda

Niet alleen de ligging aan het Gardameer maakt een camping in Moniga del Garda zo populair. Ook het verbluffende berglandschap is een absolute must see. Een aanrader is de fietsroute de Zwanenroute, die start en eindigt voor de kerk van de Madonna della Neve en voert je langs uitgestrekte wijn- en olijfgaarden en door het oude centrum van Solarolo. Las onderweg een pauze in en proef bij een lokale wijnboer de heerlijke rosé de Chiaretto. Santé op een geslaagde vakantie in Moniga del Garda!

Bekijk alle campings Moniga del Garda (1)