Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Camping Kvarner Baai

Dankzij het azuurblauwe water, de groene eilanden en de witte kiezelstranden is de Kvarner Baai een schilderachtige plek. De baai ligt voor de kust van Kroatië in de Adriatische Zee. Het is een plek waar je dolfijnen kunt spotten en kunt snorkelen met octopussen. Om ook het zonnen niet te vergeten. Kies je bij TUI voor een camping Kvarner Baai dan kun je zelf kiezen of je gaat voor glamping of een kleinschalige camping.

Kamperen aan de schilderachtige Kvarner Baai

Voor de kust van Kroatië is de Kvarner Baai de ideale plek voor een kampeervakantie in een schilderachtig decor. Dat komt vooral door de groene eilanden die in de baai liggen en het azuurblauwe water zelf. Grillige rotsformaties en witte kiezelstrandjes maken het decor compleet. Kies je bij TUI voor een camping Kvarner Baai? Dan kun je kiezen voor een kleinschalige camping direct aan de Adriatische Zee. Het strand van vissersdorpje Klenovica ligt voor de deur, dus ideaal voor zonaanbidders. En vergeet de snorkel niet. Omdat het water in de Kvarner Baai zo helder is kun je de octopussen en kreeften goed bewonderen.

Een eilandvakantie in de Kvarner Baai

Liefhebbers van zonnige eilanden zitten goed tijdens het kamperen op een camping Kvarner Baai. Bij TUI kun je zelfs kiezen voor een luxe camping op het idyllische eiland Krk of een kleinschalige camping op het groene eiland Losinj. Die laatste camping is gebouwd bij een turquoise gekleurde baai met schaduwrijke pijnbomen. Op Krk kun je het glamping uitproberen aan de rand van de gelijknamige stad. Vanwege de middeleeuwse stadsmuren en de Romaanse en Gotische kerken is de stad Krk ideaal voor een cultureel dagje uit. Maak tijdens de kampeervakantie ook eens een boottocht door de Kvarner Baai waarbij de kans bestaat dat je dolfijnen spot.

Bekijk alle campings Kvarner Baai (3)