NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Medulin

Zit het zomerweer in Nederland niet mee en droom je van zonnige zandstranden? Wie bij TUI een Last Minute Medulin boekt, zit binnen de kortste keren op het lange Pjescana Plaza. Huur een bootje en ontdek de Adriatische Zee. Of spot de zeehonden onder water, tijdens een duikvakantie in Kroatië. Maar vergeet ook de culturele bezienswaardigheden van Medulin niet. De geel-witte Sankt Agnes bijvoorbeeld, met twee klokkentorens.

Last Minute Medulin

Zeehonden zoeken in Medulin

Op het meest zuidelijke puntje van het populaire Kroatische schiereiland Istrië, tussen de wijngaarden en olijfbomen, ligt het voormalige vissersdorpje Medulin. Waar je, wanneer je bij TUI een Last Minute Medulin boekt, al binnen een week kunt zonnebaden op het lange Pjescana Plaza Medulin. Vanaf een hotel, vakantiepark of appartement in Medulin wandel je er zo naartoe. Huur een bootje en verken de helderblauwe Adriatische Zee. Of bekijk het eens van een hele andere kant en ga tijdens een duikvakantie in Kroatië op zoek naar zeehonden rondom dive site Bombište.

Bezienswaardigheden aan de Adriatische Zee

Niet alleen voor een strandvakantie in Kroatië kun je een Last Minute Medulin boeken. Ook aan culturele bezienswaardigheden ontbreekt het in de Kroatische kustplaats niet. Struin door de smalle straatjes van het oude centrum naar de geel-witte kerk van Sankt Agnes, met marmeren doopvont en mooie beelden. De kerk is vooral bekend om de twee torens, waar de meeste kerken in Istrië maar een klokkentoren hebben. Vanaf hier is het niet ver naar de Romeinse villa, verscholen tussen de pijnbomen. Van het gebouw zelf mag dan niet veel zijn overgebleven, het uitzicht op de vissersboten en groene eilandjes in de Adriatische Zee is tijdens een vakantie in Medulin zeker de moeite waard.