Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Camping Jungfrau Region

Kamperen op een camping in de Jungfrau Region vergeet je nooit meer. Vooral vanwege de ochtenden waarin je uitkijkt op de majestueuze bergen en turquoise gekleurde meren van Centraal-Zwitserland. Zelfs na het uitwrijven van je ogen blijft de natuurpracht indrukwekkend. De camping van TUI staat bij de mondaine stad Interlaken aan de Thunersee, het meer van Thun. Kanoën, vissen, zonnen en hiken kun je hier prima doen.

Populaire bestemmingen

De natuurpracht van de Jungfrau Region

Stel je eens voor dat je tijdens een kampeervakantie de stacaravan uitstapt en uitkijkt op majestueuze bergen met op de top een laagje sneeuw en op de steile wanden schaduwrijke bossen. Dat je vervolgens ook een goudkleurige strand ziet en dat het water van het turquoise gekleurde meer fonkelt onder de zon. Op een camping in de Jungfrau Region ziet de gemiddelde ochtend er ongeveer zo uit. De regio in Centraal-Zwitserland is vooral geliefd bij actievelingen die willen hiken, kanoën of mountainbiken. Pak vooral de wandelschoenen in, want de luxe camping van TUI ligt nabij het bergtrio Eiger, Mönch en Jungfrau met zijn uitgebreide wandelwegennet en vele kabelbanen.

Vermaak aan de Thunersee

Kies je bij TUI voor een camping Jungfrau Regio dan verblijf je bij de mondaine stad Interlaken die tussen de Thunersee en de Brienzersee in ligt. De 4 sterrencamping ligt direct aan de Thunersee met een goudkleurige zandstrand op loopafstand. Luieren onder de zon, naar baars vissen voor op de barbecue of een rondvaart met een historische raderstoomboot zijn maar een paar activiteiten om overdag te beoefenen. ’s Avonds is het tijd om de barbecue aan te steken op het terras van de stacaravan. Maar ook een bezoek aan het centrum van Interlaken met zijn statige panden, mondaine jachthaven en casino is een aanrader. De rijken der aarde gingen je voor.

Bekijk alle campings Jungfrau Region (1)