Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Cruise Israël

Tijdens een cruise naar Israël geniet je van de luxe aan boord van cruiseschip MSC Opera. Om daarna de rijkdommen van kuststad Haifa te verkennen. Struin door de kleurrijke tuinen van bahá'í op de hoge Karmelberg. Om ook de schilderingen en de grot van Elia in het Stella Marisklooster niet te vergeten. En neem nog een duik in de Middellandse Zee vanaf het Carmelstrand. Voordat je van de wellness op het cruiseschip geniet.

Cruise Israël

Luxe cruise naar Israël

Wie bij TUI een cruise naar Israël boekt, wordt in alle luxe door cruiseschip MSC Opera van rederij MSC Cruises naar Haifa gebracht. Fijn, want na een dagje relaxen in de Balinese spa kom je uitgerust aan in de havenstad aan de Middellandse Zee. En heb je energie genoeg om de berg Karmel te beklimmen. Waar zich verschillende heiligdommen van het bahá'í-geloof bevinden. Struin door de deels op terrassen aangelegde tuinen, langs kleurrijke bloemen en glooiende heuvelen. En verbaas je over de 12000 daktegels van de graftombe van de Báb, gemaakt van geglazuurd bladgoud.

Bezienswaardigheden aan de Middellandse Zee

Ben je vanaf de top van de Karmelberg weer onderweg naar beneden? Neem dan tijdens een cruise naar Haifa ook een kijkje in het Stella Marisklooster. Met marmeren vloeren en kleurrijke plafondschilderingen. En onder het klooster de grot van Elia, die de profeet als schuilplaats zou hebben gebruikt. Voor het klooster heb je tijdens een vakantie in Israël bovendien een panoramisch uitzicht over de stad en de Middellandse Zee. Heb je nog wat tijd over voordat je weer aan boord gaat van het cruiseschip? Neem dan een duik in het heldere zeewater vanaf het gouden Carmelzandstrand.