Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Hadaba

Hadaba is het zuidelijke deel van Sharm el Sheikh en heeft een prachtige ligging aan de Rode Zee. Het is een ideale bestemming voor wie het wat 'lagerop' wil zoeken, namelijk onder water. Een vakantie in Hadaba staat garant voor uren duik- en snorkelplezier! Daarnaast geniet je van de mooie stranden en de aangename watertemperatuur. Uitgezwommen? Struin dan op je gemak langs de vele kleine winkeltjes op de old market van Hadaba.

Kleurrijke duikvakantie in Hadaba

Hoog op het rotsplateau van Ras Um El Sid maar ook laag in de baai van Maya… de badplaats Hadaba is eigenlijk niet onder één noemer te vangen. De hoog gelegen hotels hebben een fantastisch uitzicht en er waait vaak een lekker briesje vanaf de zee. Om op het strand te komen moet je wel even in de benen, maar die kleine moeite wordt beloond want je kan hier heerlijk relaxen en genieten van luxe. Ga ook eens kopje onder, want het kalme en heldere water van de Rode Zee maken van Hadaba een populaire bestemming voor een duikvakantie in Egypte. Daarbij is de onderwaterwereld geweldig! Rondom de badplaats vind je verschillende duikspots, maar bij Ras Mohammed beleef je het summum. Dit nationale park heeft 220 soorten koraal, meer dan 1000 soorten vissen en andere zeedieren zoals zeeschildpadden. Tevens biedt Ras Mohammed National Park de mogelijkheid tot wrakduiken. Afdalen naar het wrak van de SS Thistlegorm is een unieke ervaring tijdens je vakantie in Hadaba!

De kunst van onderhandelen

Wie van winkelen houdt is in Hadaba aan het juiste adres. Je kan hier terecht in het chiquere winkelcentrum Il Mercato of ga lekker struinen over de old market. Een populair winkelgebied met honderden kleine winkeltjes, waar ook de Egyptenaren zelf graag komen. Onderhandelen over de prijs is hier heel gewoon. Het wordt zelfs als een belediging gezien als je het niet doet; het zou impliceren dat je niet met de onderhandelaar in gesprek wil gaan. Dus bieden maar!

Bekijk alle vakanties Hadaba (1)