Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantiepark Ardennen

Pak je wandelschoenen in of maak de fietsendrager vast aan de auto. Tijdens een vakantie naar een vakantiepark in de Ardennen verveel je je geen moment. Actievelingen halen hun hart op in de groene Ardennen; hier kun je fietsen, wandelen, zeilen en waterskiën naar hartenlust. Stil je dorst met een ijskoud glas La Chouffe in La-Roche-en-Ardenne. Of ga voor verkoeling naar de magische ondergrondse grotten van Neptunus.

Vakantiepark Ardennen
Vakantieparken Ardennen (7)

Populaire bestemmingen

Actief in de Ardennen

Wie kiest voor een vakantiepark in de Ardennen, hoeft niet bang te zijn om zich te gaan vervelen. Zeker actievelingen kunnen hun hart ophalen in deze bosrijke streek. Het wordt niet voor niets een sportparadijs genoemd; wandelen, fietsen, golfen of paardrijden alles is hier mogelijk. Zelfs waterskiën of zeilen is geen probleem. De luxe vakantievilla ligt namelijk aan de meren van L’eau D’heure. Liever de verkoeling opzoeken? Neem dan een kijkje in de ondergrondse wereld van de Ardennen. Bezoek de grotten van Neptunus in de buurt van Petigny en bewonder de druipstenen tijdens een boottocht over de ondergrondse rivier.

Vakantieparken in de Ardennen

Zodra je ’s ochtends wordt gewerkt door de fluitende vogeltjes, is het tijd om op pad te gaan. Behalve de bosrijke natuur van de Ardennen, zijn er ook gezellige plaatsjes en lekkere streekproducten te ontdekken. Het vakantiepark in de Ardennen ligt in Samree, vlakbij de stad de stad La Roche-en-Ardenne. Deze stad wordt door zijn unieke ligging met stenen huizen met grijze daken ook wel de parel van de Ardennen genoemd. Op de gezellige pleinen geniet je van een La Chouffe, een Belgisch speciaalbier uit de Ardennen. De rivier de Ourthe kronkelt door het stadje heen. Stap hier zeker in een kano om de stad te verkennen. En ook het middeleeuwse kasteel dat boven de stad uittorent heeft je vast al nieuwsgierig gemaakt. 

Vakantieparken Ardennen (7)