Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Kindervakantie Frankrijk

Een kindervakantie Frankrijk is voor kinderen vaak het moment van het jaar. En je vindt de mooiste plekken dichterbij dan je denkt. Binnen een paar uur rijd je naar een totaal andere wereld. Kies voor een van de kindvriendelijke hotels of vakantieparken in het groene binnenland of vlakbij de zee. Met het animatieteam, een waterparadijs en een attractiepark om de hoek, beleven de kids de vakantie van hun dromen.

Kindervakantie Frankrijk
Kindervakantie Frankrijk (78)
Populaire bestemmingen Kindervakantie Frankrijk (78)

Veelzijdig Frankrijk voor het hele gezin

Frankrijk is één van de populairste bestemmingen voor een gezinsvakantie. Niet zo gek ook. Het is een land met zoveel diversiteit. Het binnenland van Frankrijk bestaat uit hoge bergtoppen, uitgestrekte velden, pittoreske dorpen en mooie steden. Maar ook de natuurparken en de kustlijn langs zowel de Middellandse Zee als de Atlantische Oceaan maken het tot een echt vakantiewalhalla. En het fijne is: je ontdekt het allemaal vanaf een kindvriendelijke vakantiepark, camping of hotel.

Kindvriendelijke vakantie in Annecy

Voor een kindervakantie Frankrijk is een camping ideaal. De kids zijn hele dagen zoet bij de animatie en maken tal van vriendjes. Wat denk je van een chalet aan het meer van Annecy? ‘s Oochtends word je rustig wakker met een schitterend uitzicht over het meer dat tussen de Franse bergen ligt. Een plek voor het hele gezin. Rust en natuur voor ouders, waterpret voor de kinderen. En op en rondom het meer is genoeg te doen. Zoek het avontuur op tijdens raften of canyoning in de bergen. Of bewonder het meer vanuit de lucht tijdens een adembenemende vlucht met een parapente. 

Ontdek de magie van Disney

Een dagje pretpark mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een kindervakantie Frankrijk. Ga voor een onvergetelijke dag naar Disneyland Paris. Het park is met attracties voor peuters, kleuters, kids en volwassenen de perfecte bestemming voor het hele gezin. Ontmoet figuren zoals Mickey, Donald Duck, Elza van Frozen en Goofy. Nog niet alles gezien? Overnacht in de buurt van het park in een van de kindvriendelijke hotels of vakantieparken en plak er nog een dag aan vast. Kinderdromen van jong en oud komen hier uit. Bon voyage!

Kindervakantie Frankrijk (78)