Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Schleswig-Holstein

Ontdek een veelzijdige vakantieregio tijdens een Last Minute Schleswig-Holstein. Na een autorit van zo'n 5 uur sta je al in de noordelijkste deelstaat van Duitsland. Heb je de zwemspullen ingepakt? Want zwemmen doe je hier zeker: in de Noordzee, Oostzee of het zwemparadijs op het vakantiepark in Weissenhäuser Strand. In Schleswig-Holstein kun je overigens uitstekend fietsen. De lange-afstandsfietspaden garanderen volop variatie.

Last Minute Schleswig-Holstein

Met familie naar Schleswig-Holstein

Voor een Last Minute Schleswig-Holstein pak je zeker de zwemspullen in. Deze deelstaat in het noorden van Duitsland wordt namelijk aan twee kanten begrensd door zee: de Noordzee in het westen en de Oostzee in het oosten. In ongeveer 5 uur rijd je naar deze veelzijdige vakantieregio. Verblijven doe je bijvoorbeeld op een vakantiepark van TUI in Weissenhäuser Strand. Hier ligt het zandstrand voor de deur. En het park heeft ook nog eens een zwemparadijs met de langste glijbaan van de wereld. Leuk voor de kids!

Fietsen langs de Oostzee

Een vakantie in Schleswig-Holstein kun je zo actief invullen als je zelf wilt. De regio is namelijk een eldorado voor fietsers. Je vindt er 13 lange-afstandsfietspaden langs meren, bossen en velden vol geel koolzaad. Of kies juist voor een route langs de Oostzee. Fietsend over dijken kom je langs havensteden als Kiel. Ook uitgestrekte zandstranden liggen op de route. Zin in een pauze? Het strand is dan de allerbeste plek voor een picknick.

De historie van Duitse Hanzesteden

Laat je tijdens de Last Minute Schleswig-Holstein ook eens verrassen door de Duitse Hanzesteden. Vooral Lübeck is een bezoek waard. Deze stad ligt aan de oostkant van de deelstaat, op een uur ten noordoosten van Hamburg. Lübeck heeft een middeleeuws centrum, waar je heerlijk doorheen kunt slenteren. Wandel dan ook eens door een van de mysterieuze steegjes. Wie weet ontdek je dan zo'n sfeervol hofje waar de stad bekend om staat.