VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Londen

Kerstmarkt Londen

  1. Kerstmarkt
  2. Londen

Londen is al jaar en dag een favoriete bestemming om met kerst of rond de kerstdagen te bezoeken. Werkelijk de hele Engelse hoofdstad is vanaf november feestelijk versierd: van verlichte winkelstraten zoals Oxford Street tot bezienswaardigheden die extra feestelijk worden versierd met kerst. Naast kerstshoppen kun je ook een kerstmarkt in Londen bezoeken, bij Londen Eye of in Hyde Park.

 

Kerstmarkt Londen
  • Kerstshoppen in Londen
Bekijk trips naar Londen (32)

Kerstshoppen in Londen

Londen is de hoofdstad van Engeland en trekt jaarlijks veel toeristen die rond de kerstdagen de versierde etalages in de winkelstraten zoals Oxford Street en de grote kerstboom op Trafalgar Square met eigen ogen willen bekijken. De prachtig verlichte straten nodigen ook zeker uit tot urenlang shoppen voor kerstcadeaus! Ook de warenhuizen pakken flink uit. De mooiste kerstversiering vind je bij het warenhuis Harrods waar de zeven verdiepingen in kerstsfeer zijn gedecoreerd. Bij TUI kun je kiezen voor een weekendje weg naar Londen inclusief vlucht of treinreis. Rijd je liever op eigen tempo? Kies dan bij TUI voor een autovakantie naar Londen en verblijf in een van onze centraal gelegen hotels.

Openingstijden en data kerstmarkt Londen

Naast dat je in Londen fantastisch kunt kerstshoppen, raden wij tevens aan een kerstmarkt in Londen te bezoeken. De kerstmarkt vind je vanaf half november aan de voet van Londen Eye, het grote reuzenrad vlak bij de Big Ben. Geniet hier van sfeervolle kerststallen en kerstmuziek, of smikkel bij een van de gezellige kerstkraampjes van een gingerbread man of een kop warme chocolademelk. Omdat de kerstmarkt in Londen zich dichtbij de Londen Eye bevindt, kun je ook dit reuzenrad instappen om vervolgens vanaf grote hoogte uit te kijken over de sfeervolle stad. Aan de kant van Serpentine Road vind je in Hyde Park vanaf 1 november tot en met 3 januari ook een magische kerstmarkt. Dit gedeelte is dankzij de aanwezigheid van een ijsbaan zeer populair voor familievakanties met kinderen.

Bekijk trips naar Londen (32)