Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Marsa Alam

Last Minute Marsa Alam

  1. Last Minute
  2. Egypte
  3. Marsa Alam

Een luxe zonvakantie vol magische momenten beleef je in Marsa Alam. De Egyptische badplaats is geliefd bij duikliefhebbers vanwege de ligging aan de Rode Zee. Vanaf het parelwitte privéstrand bij het luxe All Inclusive hotel loop je zo de kleurrijke koraalriffen tegemoet. Tijdens een Last Minute Marsa Alam kun je ook koers zetten naar Luxor en in de Vallei der Koningen oog in oog komen te staan met mummies. Spannend!

Op naar zonnig Marsa Alam

Een plek waar de zon altijd schijnt en waar de onderwaterwereld paradijselijk is. Zo kun je Marsa Alam het beste omschrijven. De Egyptische badplaats aan de Rode Zee is geliefd bij zonaanbidders en duikers, maar ook bij mensen die houden van luxe resorts. Ook bij TUI verblijf je tijdens de Last Minute Marsa Alam in een luxe All Inclusive hotel aan het strand en ontbreekt het je aan niks. Zo smul je de hele zonvakantie door van kleurrijke cocktails en het nationale gerecht Machi Kromb (gevulde koolbladeren). En dat met je tenen begraven in het warme, goudkleurige zandstrand.

Duiken in de Rode Zee

Afkoelen kun je tijdens een Last Minute Marsa Alam tropisch noemen. De badplaats staat vanwege de ligging aan de Rode Zee wereldwijd bekend als duikparadijs. Kleurrijke koraalriffen waar zeesterren, dolfijnen en ongevaarlijke haaien rondzwemmen liggen verscholen onder het helderblauwe wateroppervlakte. Met een snorkel, die je leent van het All Inclusive hotel van TUI, kun je de koraalriffen van de Rode Zee in duiken. Zodra je het privéstrand van het luxe hotel na het snorkelen weer oploopt staat de ober al klaar met het anijsdrankje zibib. Proost!

Een indrukwekkend bezoek aan Luxor

Het is een eindje rijden, maar cultuurliefhebbers kunnen tijdens een Last Minute Marsa Alam niet om de historische stad Luxor heen. De filmset van ‘The Mummie’ komt hier tot leven dankzij de vele wereldberoemde tempels en de uitgehakte koningsgraven in de Vallei der Koningen. In het Luxormuseum worden alle archeologische vondsten uit de stad tentoongesteld. Hier sta je niet alleen oog in oog met farao’s en obelisken, maar ook met een echte mummie. Dat deze tot leven komt en je ’s avonds komt opzoeken tijdens de buikdansshow in het luxe hotel in Marsa Alam is gelukkig maar klein. Kun je tenminste ontspannen.

Bekijk alle Last Minutes Marsa Alam (16)

Populaire bestemmingen

Port Ghalib(2) Port Ghalib El Quseir(1) El Quseir