Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Port Ghalib

Last Minute Port Ghalib

  1. Last Minute
  2. Egypte
  3. Marsa Alam
  4. Port Ghalib

Tijdens een Last Minute in Port Ghalib maak je kennis met de kenmerkende bezienswaardigheden van Egypte. Maak een tocht door de Oostelijke Woestijn, en kom van alles te weten over het leven van de Bedoeïenen tussen de wandelende gouden duinen. Of zoek het aan de andere kant van het luxe hotel in Port Ghalib, en ga tijdens een duikvakantie in Egypte op zoek naar kleurrijke zeebaarzen in het heldere water van de Rode Zee.

Zonnige duikvakantie in Port Ghalib

Lijkt het je wel wat om vanuit een luxe hotel van TUI uit te kijken over de jachthaven aan de baai van Port Ghalib? Terwijl je geniet van kosteloze Egyptische mezze, in het All Inclusive resort aan de Rode Zee? Wie niet kan wachten, boekt bij TUI een Last Minute naar Port Ghalib. Hier vind je op zo'n vijf uur vliegen vanuit Nederland diverse brede zandstranden. Waar je ook in de winter gerust op een ligbedje neer kunt strijken. Hier geniet je namelijk het hele jaar door van zon en aangename temperaturen. Ben je benieuwd naar wat er zich onder het wateroppervlak allemaal afspeelt? Dat komt goed uit, want er is een duikschool bij het hotel in Port Ghalib. Wie weet kom je tijdens een duikvakantie in Egypte grote scholen kleurrijke zeebaarzen en Napoleonvissen tegen tussen de zachte koralen in het kristalheldere water.

Typisch Egyptische bezienswaardigheden

Van nat naar droog is heel dicht bij elkaar tijdens een Last Minute in Port Ghalib. Aan de andere kant van de kustplaats bevindt zich namelijk de Oostelijke Woestijn. Onze aanrader: boek een jeepsafari en ga op onderzoek uit tussen de wandelende duinen van deze  gouden vlakte. Maak kennis met de bewoners in een van de authentieke Bedoeïenendorpen, en verbaas je over het leven in de hete woestijn. En ook na zonsondergang is een tocht door de woestijn een echte aanrader. Zoveel sterren als tijdens een vakantie in Egypte heb je vast nog nooit gezien! Wil je vanuit een hotel in Port Ghalib nog meer typisch Egyptische culturele bezienswaardigheden ontdekken? Maak dan een lange dagtrip naar Luxor, met de beroemde Oud-Egyptische tempels aan de Nijl.

Bekijk alle Last Minutes Port Ghalib (2)