Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Last Minute Alpe d'Huez

Actievelingen opgelet! Of je nu gaat fietsen of wilt skiën; een Last Minute Alpe d’Huez boek je bij TUI het hele jaar door. Wij kennen de berg in de Franse Alpen vooral als fietsberg. Zelf de 21 haarspeldbochten bedwingen en Tom Dumoulin achterna doe je in de warmere maanden. Zodra de eerste sneeuw valt kun je van de Alpe d’Huez af skiën. Bijvoorbeeld van de langste zwarte piste van Europa. Avontuur verzekerd.

Last Minute Alpe d'Huez

Fietsen op de Alpe d’Huez

In de warmere maanden een fiets en in de winter een stel latten. Meer heb je niet nodig voor een Last Minute Alpe d’Huez. De bekende berg in de Franse Alpen kennen wij vooral vanwege de Tour de France. Het is dan ook een echte fietsberg. Bij TUI kun je aan de voet van de Alpe d’Huez verblijven en de berg zelf op fietsen. Ga Tom Dumoulin en Bauke Mollema achterna en bedwing de 21 haarspeldbochten en de steile stukken van soms wel 11%. Eenmaal boven kun je uitpuffen bij een van de restaurants en genieten van het uitzicht over de Franse Alpen.

De langste zwarte piste van Europa

Ook in de winter kun je bij TUI een Last Minute Alpe d’Huez boeken. Ideaal voor een uitdagende en zonnige wintersport in Frankrijk. Zodra de berg bedekt is door een laag sneeuw worden de pistes geopend en kun je kiezen uit 250 kilometer aan routes. Vanwege de langste zwarte piste van Europa, de Sarennepiste, is een wintersport Alpe d’Huez echt iets voor gevorderde skiërs. Oh ja. Naar beneden sjezen doe je hier met de zon op je bol. De berg wordt ook wel ‘eiland in de zon’ genoemd. Vergeet de zonnebrand dan ook niet mee te nemen.