Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Last Minute Pays de la Loire

Kies dit jaar voor een Last Minute Pays de la Loire en ontdek een sprookjesachtig gebied in het zuidwesten van Frankijk. De regio dankt zijn decor aan de indrukwekkende kastelen, de lange zandstranden en de groene natuurgebieden. Kanoën door Marais Poitevin, op bezoek bij het kasteel van Saumur of relaxen op de stranden aan de Golf van Biskaje doe je allemaal in de ´landen aan de Loire´.

Last Minute Pays de la Loire
  • Historische steden
  • Meertjes en rivieren
  • Indrukwekkende kastelen
  • Franse keuken
  • Kilometers lange stranden
Bekijk alle Last Minutes Pays de la Loire (16)

Op ontdekking in de Pays de la Loire

Langgerekte zandstranden aan de Côte de Lumière, de kronkelige Loire rivier én vele kastelen; samen vormen ze het landschap van de Franse Pays de la Loire. De regio aan de zuidwestkust van Frankrijk heeft dan ook voor ieder wat wils. Kies bij TUI bijvoorbeeld voor een luxe camping in Longeville-sur-Mer en geniet van de vele zonuren op het 8 kilometer lange zandstrand aan de Golf van Biskaje. Al kun je vanuit hier ook het natuurgebied Marais Poitevin verkennen met een kano en tijdens de Last Minute Pays de la Loire de ondergelopen weilanden van dit ‘Groene Venetië’ bewonderen.

Sprookjesachtig Saumur

Een van de mooiste kastelen in de Pays de la Loire is het Château de Saumur. Dankzij de ronde torens met grijze daken lijkt dit kasteel rechtstreeks uit een sprookje van Walt Disney te komen. Wie tijdens de Last Minute Pays de la Loire op een camping bij Saumur verblijft kan niet om het middeleeuwse kasteel heen. In het kasteel zijn twee musea gevestigd, maar het meest indrukwekkend is het uitzicht op Saumur en de Loire die dwars door de stad stroomt. Neem de camera dus zeker mee. De 4 sterrencamping van TUI staat aan de rivier, dus een kanotocht is ook zo gemaakt.

Bekijk alle Last Minutes Pays de la Loire (16)

Populaire bestemmingen