Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute La Clusaz

Pak de fiets of de latten maar in, want tijdens een Last Minute La Clusaz zal je ze nodig hebben. In de zomermaanden is dit Franse bergdorpje dé ideale uitvalbasis om de beroemde Mont Blanc op te fietsen. Opfrissen van deze unieke beklimming doe je in het nabijgelegen Meer van Genève. In de wintermaanden kun je rondom La Clusaz goed skiën in de Franse Alpen. Al kun je hier ook het parapenten uitproberen vanaf de Mont Blanc.

Last Minute La Clusaz
  • Sfeervol bergdorp
  • Wandelen door het Massif des Aravis
  • Smullen van de beroemde Reblochon-kaas
  • Met de kabelbaan naar de Grenéche
Bekijk alle Last Minutes La Clusaz (1)

Actief doen in de bergwereld van La Clusaz

Het Franse bergdorpje La Clusaz is het hele jaar door een perfecte uitvalbasis voor een actieve vakantie. Omdat La Clusaz tussen de indrukwekkende Mont Blanc en het meer van Genève in ligt kun je alle kanten op. Vergeet tijdens een Last Minute La Clusaz in de warme maanden je fiets niet mee te nemen om naar de eeuwig besneeuwde top van de Mont Blanc te klimmen. Of zet koers naar het meer waar je naar hartenlust kunt zeilen, kanoën en zwemmen. Bijkomen van de actieve dag doe je bij een van de authentieke boerderijen van La Clusaz. Hier wordt de beroemde Reblochon-kaas gemaakt en kun je van de lokale specialiteit proeven.

Een unieke wintersport in de Franse Alpen

In de wintermaanden is La Clusaz het domein van skiërs en parapenters. Dankzij de 152 kilometer aan pistes in skigebied Las Clusaz hoef je je geen dag te vervelen tijdens de wintersport. En als dat nog niet genoeg is liggen ook de 200 kilometer aan pistes van het nabijgelegen skigebied Massif des Aravis aan je voeten. Met de skilift kun je gemakkelijk heen en weer reizen tussen deze skigebieden in de Franse Alpen. Wil je de besneeuwde bergtoppen, houten chalets en pittoreske dorpjes eens met andere ogen bekijken? Kies tijdens een Last Minute La Clusaz dan voor een parapente tocht vanaf de top van de Mont Blanc. Een onvergetelijke ervaring dat zweven door de lucht.

Bekijk alle Last Minutes La Clusaz (1)