NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Cagnes sur Mer

Het Franse Cagnes sur Mer is een oude, charmante kustplaats aan de Franse Rivièra. Boek een Last Minute naar Cagnes sur Mer bij TUI en lig binnenkort al te zonnen op het mooie kiezelstrand aan de Middellandse Zee. Neem ook eens de moeite om door het middeleeuwse centrum te wandelen. Daar staat het 14e eeuwse Chateau Grimaldi, waar je de hoogste toren van kan beklimmen voor een prachtig uitzicht over de stad en omgeving.

Last Minute Cagnes sur Mer
Bekijk alle Last Minutes Cagnes sur Mer (2)

Zonnen op het kiezelstrand van Cagnes sur Mer

Boek een Last Minute naar Cagnes sur Mer en rijd op korte termijn al naar de zonnige Côte d’Azur. De charmante kustplaats ligt in het zuiden van het Frankrijk, tussen Nice en Cannes in. Deze parel aan de Franse Rivièra staat bekend om zijn mooie kiezelstrand en het schilderachtige historische centrum. Vanaf het centraal gelegen appartement van TUI loop je zo naar de 4 kilometer lange kuststrook aan de azuurblauwe Middellandse Zee. Schuif na een dag zonnebaden ’s avonds aan tafel in een van de vele restaurants aan de Promenade de la Plage voor een heerlijk etentje met uitzicht op zee.

Cultuur snuiven in het middeleeuwse centrum

Het middeleeuwse centrum van Cagnes sur Mer, Haut de Cagnes genaamd, is rijk aan cultureel erfgoed uit het roemrijke verleden. Trek tijdens de zonvakantie dan ook zeker een dagje uit om cultuur te snuiven. Struin door de oude smalle straten richting het Chateau Grimaldi uit het begin van de 14e eeuw. De hoogste toren van dit kasteel kun je beklimmen voor een schitterend uitzicht over de omgeving. Ook de moeite waard is het Musée Renoir, een museum over de impressionistische kunst van Pierre-Auguste Renoir. Het museum is gevestigd in zijn voormalig huis, dat omringd is door olijfbomen en een mooie tuin. Vanuit je appartement kun je de rest van de vakantie eenvoudig de Franse Rivièra nader gaan ontdekken. Met als hoogtepunt een bezoek aan Nice, gelegen op circa 25 minuten rijden.

Bekijk alle Last Minutes Cagnes sur Mer (2)