Bye Bye Blue Monday Deals t/m woensdag tot 100,- extra korting | Boek nu!
Bij TUI boek je met een gerust hart je vakantie

Ontspannen op vakantie met TUI

Ervaar ook tijdens de reis een zorgeloos vakantiegevoel. Hieronder hebben we de services die standaard zijn inbegrepen bij je reis op een rijtje gezet.

We raden je aan een Allrisk annuleringsverzekering en een reisverzekering af te sluiten als je ook niet COVID-gerelateerde onvoorziene omstandigheden, voor vertrek en tijdens je reis, gedekt wil hebben. Zo kan je volledig zorgeloos op reis. Bekijk welke maatregelen TUI neemt voor jouw volledig zorgeloze vakantie.

Standaard service inbegrepen

Versoepelde omruilgarantie

Met de versoepelde omruilgarantie willen we ons zo flexibel mogelijk naar je opstellen en mag je bij ons je vakantie kosteloos omboeken. Dit biedt de mogelijk om je reis tot 7 dagen voor vertrek te wijzigen. Wijzig je vakantie naar een later moment, kies een andere bestemming of wijzig je reisgezelschap.

Bekijk hier de voorwaarden

COVID Care service

Vertrek je uiterlijk 31 maart 2021 op een TUI vliegvakantie, autovakantie, skivakantie, rondreis of een citytrip, dan krijg je daar automatisch de COVID Care service bij zodat je met een gerust hart op vakantie gaat. Vertoon je COVID-symptomen tijdens je reis? Dan biedt de service telefonische medische assistentie en dekt het onder andere de kosten van een COVID-test ter plaatse en medische kosten bij een onverhoopte positieve test.

Ontdek er alles over

Repatriëringsgarantie

Samen uit, Samen thuis. Met een pakketreis ben je automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie. Of het nu gaat om een pandemie, natuurramp of andere calamiteit, met een pakketreis ben je er van verzekerd dat TUI jou en je reisgezelschap weer veilig naar huis brengt. Meer hierover lees je in de ANVR Reizigersvoorwaarden.

Bekijk de ANVR voorwaarden
Voor extra zekerheid

Voor vertrek: Allrisk verzekering

  • Tot 100% vergoeding van je reissom
  • Alle onzekere gebeurtenissen gedekt
  • Dekking niet gebruikte reisdagen
Lees hier alle informatie

Tijdens je reis: Reisverzekering

  • Geldig van vertrek thuis tot aankomst terug
  • Repatriëring na ziekte, ongeval of overlijden
  • Dekt ambulante medische kosten
Ontdek er alles over

Meer informatie

Lees wat wij doen om samen weer veilig en onbezorgd op reis te gaan, van boeken tot op de vakantiebestemming

Corona maatregelen

Veelgestelde vragen over het coronavirus

Veelgestelde vragen over je geboekte vakantie en corona lees je op onze corona FAQ

Corona FAQ

TUI Workation

Het dagelijkse kantoorleven is veranderd en veel mensen werken vanuit huis. Een groot voordeel van thuiswerken, is dat je flexibel bent in je tijd en niet aan een locatie bent gebonden. Daarom is er nu Workation: de perfecte combinatie van werken op een heerlijke vakantieplek en in je vrije tijd vakantie vieren zonder dat het vakantiedagen kost. Een frisse duik in de ochtend en borrelen op het strand of in de sneeuw? Dit kan met Workation!

Meer informatie over Workation