Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

Last Minute Calvi

Vlieg met TUI naar het Franse eiland Corsica en ontdek tijdens een Last Minute Calvi historische monumenten en paradijselijke stranden. Calvi is van verre te herkennen aan de Middeleeuwse citadel met stenen bastions. Cultuurliefhebbers kunnen over deze ommuring wandelen en uitkijken over de fonkelblauwe Baai van Calvi. Zonnen doe je op het witte Plage de Calvi of op een terrasje bij de luxe jachthaven.

Last Minute Calvi

Het culturele karakter van Calvi

Op het Franse eiland Corsica is de historische stad Calvi de plek voor een culturele vakantie onder de zon. Calvi ligt in het noordwesten van het eiland en laat zich kenmerken door de middeleeuwse citadel. Al van verre zie je de stenen muren, imposante bastions en hoge huizen schitteren. Tijdens een Last Minute Calvi is een wandeling over de ommuring van de citadel een aanrader. Vooral vanwege het uitzicht op het fonkelblauwe water van de Ligurische Zee. Ook in het centrum van Calvi is het goed toeven. Pastelkleurige panden met rode daken, smalle straatjes en sfeervolle restaurants zorgen ervoor dat je hier ‘s avonds uren kunt flaneren.

Zonnen op paradijselijk Plage de Calvi

Ook zonaanbidders zullen zich prima vermaken tijdens een Last Minute Calvi. Het hotel van TUI ligt nabij Plage de Calvi dat met zijn parelwitte zand en azuurblauwe water paradijselijk aandoet. Hier is het net alsof je in de Caribbean bent beland. Het fonkelende water van de Baai van Calvi laat zich goed lenen voor een frisse duik. Of voor het beoefenen van allerlei watersporten. In de avonduren is de bruisende Quai Landry boulevard met zijn vele terrasjes en de jachthaven van Calvi ‘the place to be’. Hier geniet je van (verse) visgerechten en heerlijke Franse wijn terwijl luxe jachten en imposante zeilboten het uitzicht vormen.