NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Grimaud

Zoek je graag de zon op? Boek dan een Last Minute Grimaud aan de Zuid-Franse kust! Dankzij zo'n 3000 zonuren per jaar kunnen zonliefhebbers hier volop genieten. Dat kan bijvoorbeeld op het zandstrand van Port Grimaud Beach. Grimaud ligt op een heuvel met uitzicht over de bosrijke omgeving van de Golf van St. Tropez. Vaar ook eens door de kanalen van Port Grimaud. En ontdek waarom dit het Venetië van de Côte d'Azur wordt genoemd!

Last Minute Grimaud

3000 zonuren in Grimaud

Tijdens een Last Minute Grimaud komt het met de hoeveelheid zonnestralen wel goed. In dit historische plaatsje aan de Côte d'Azur schijnt de zon namelijk zo'n 3000 uur per jaar. Daarom groeien al die wijnranken, eiken en olijf-, kastanjebomen hier ook zo goed. Midden in dit heuvelachtige groene landschap verblijf je in een appartement of stacaravan op een camping van. Het appartementencomplex in Provençaalse stijl is onlangs gerenoveerd, dus je slaapt in een modern ingericht appartement. Vanuit de slaapkamer zie je de Zuid-Franse heuvels verdwijnen in de Middellandse Zee. Het strand is dus ook lekker dichtbij, maar 3 kilometer verderop! Rondom Port Grimaud vind je meerdere stranden, zoals Port Grimaud Beach. Hier kun je je handdoek uitrollen en bouwen de kinderen een prachtig zandkasteel. Af en toe een duik in de azuurblauwe Middellandse Zee en je Last Minute strandvakantie met TUI kan niet meer stuk.

Naar middeleeuws Grimaud

Ga je voor een Last Minute kampeervakantie aan de Zuid-Franse kust? Reserveer dan bij TUI een plekje op een camping in Grimaud. Je kids vermaken zich uitstekend in het zwembad. Vooral de glijbaan zorgt voor vele uren waterplezier. Daarnaast is de camping ook nog eens een goede uitvalsbasis voor allerlei uitjes. Een bezoek aan het middeleeuwse Grimaud moet daarbij echt op het programma staan. De geplaveide straatjes tussen de met paarse bougainville begroeide huisjes zijn een genot om doorheen te slenteren. Doel van de wandeling? Het ruïnekasteel uit de 11e eeuw boven op de heuvel. Vanaf hier heb je namelijk een fenomenaal uitzicht over de Golf van St. Tropez. Verderop aan de Middellandse zee ligt Port Grimaud. Ook wel bekend als het Venetië van de Côte d'Azur. Het havenplaatsje is namelijk opgebouwd rondom tientallen kanalen. Natuurlijk is een wandeling langs het water al leuk. Maar met al die kanalen is een boottocht eigenlijk nóg leuker!