Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Last minute Hyères

Franse charme met een tropisch tintje, dat is wat je te wachten staat tijdens een Last Minute Hyères! Deze stad in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur wordt namelijk ook wel Hyères-les-Palmes genoemd vanwege de vele palmbomen die de straten sieren. Ga lekker zonnen op het Rivièra beach strand en neem een kijkje bij de ruines van ‘Chateau des Aires’ in het oude centrum. Op naar Hyères!

Last Minute Hyères

Zonvakantie met een tropisch tintje in Hyères

Het plaatsje Hyères bevindt zich in het Franse departement Var, in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. Het is een sfeervolle stad met knusse, authentieke straatjes en veel historische bouwwerken en bezienswaardigheden zoals de Massillonpoort en de imposante Tempelierstoren. De stad staat ook wel bekend als Hyères-les-Palmiers vanwege de vele palmbomen die de stad sieren. Franse charme met een tropisch tintje dus! Tropisch genieten doe je tijdens een zonvakantie in Hyères op het Rivièra beach strand vlak bij het hotel van TUI. Neem een duik in het azuurblauwe water van de Middellandse Zee en geniet van de warme zon op je huid, heerlijk!

Ontdek de ruïnes van ‘Château des Aires’

Een leuke culturele bezienswaardigheid om te bezoeken tijdens een Last Minute Hyères zijn de ruïnes van Château des Aires. De ruïnes bevinden zich helemaal bovenop de heuvel en bieden een adembenemend uitzicht over de stad en de bossen rondom Hyères. Een ander leuk uitje tijdens een vakantie is een bezoek aan het schiereiland Giens waar wilde kusten en geurende dennenbossen het landschap sieren. Bovendien spot je op het eiland ook veel trekvogels die hier tijdens hun doortocht even komen uitrusten. Vergeet de camera dus zeker niet tijdens een Last Minute Hyères met TUI.