Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Cavalaire sur Mer

Jezelf altijd al eens een filmster willen voelen? Kies dan voor een vakantie Cavalaire sur Mer en verblijf in een luxe villa met privé zwembad. In de tuin is het dankzij het uitzicht op de Franse Pyreneeën goed toeven. Maar ook de schilderachtige kust van de Côte d’Azur ligt nabij. Aan de fonkelblauwe Baai van Cavalaire kun je op het Plage des Trois Pins genieten van de zon. En van de luxe jachten die voorbij varen.

Vakantie Cavalaire sur Mer
Bekijk alle vakanties Cavalaire sur Mer (1)

Luxe zonvakantie in Cavalaire sur Mer

Niet ver van het bruisende St. Tropez is de badplaats Cavalaire sur Mer de ideale plek voor een luxe zonvakantie aan de Côte d’Azur. Dat komt omdat je hier kunt verblijven in een luxe villa met privé zwembad. Zie je jezelf al ontbijten in de tuin met uitzicht op de bergen van de Franse Pyreneeën? Na het smullen van verse croissants en jus d’orange is het tijd om de Baai van Cavalaire op te zoeken. Geniet op het goudkleurige Plage des Trois Pins van de zon en het uitzicht op het blauwe water van de Middellandse Zee. Als je goed kijkt zie je in de verte luxe jachten voorbij varen. Al kun je tijdens de vakantie Cavalaire sur Mer ook de jachtclub opzoeken en zelf een zeiltocht maken.

Flaneren in het luxe St. Tropez

Tijdens een vakantie Cavalaire sur Mer is een bezoek aan St. Tropez aan te raden. In deze luxe stad viert het mondaine leven van de Côte d’Azur hoogtij. Dure boten in de jachthaven, bekende designerwinkels en goede (vis) restaurants trekken ieder jaar filmsterren, modellen en profvoetballers naar St. Tropez. Hier kun je zomaar naast Cristiano Ronaldo op het terras zitten. Overigens heeft St. Tropez ook een cultureel karakter. Het oude centrum is dankzij de smalle straten, vele trappetjes en bloempotten aan de huizen geliefd bij schilders en kunstenaars. Vergeet je camera dus vooral niet mee te nemen.

Bekijk alle vakanties Cavalaire sur Mer (1)