NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Camping Longeville-Sur-Mer

Zonaanbidders en natuurliefhebbers verzamelen! Tijdens het kamperen op een camping Longeville-sur-Mer zullen jullie je helemaal thuis voelen. Dat komt omdat de luxe 5 sterren camping van TUI in het schaduwrijke Forêt de Longeville ligt. De gouden stranden van de Côte de Lumière bevinden zich op loopafstand en ook bij de schilderachtige kanalen van het Marais Poitevin, met als bijnaam ‘het groene Venetië, ben je zo.

Camping Longeville-Sur-Mer

Zonnig Longeville-sur-Mer

Langgerekte zandstranden, eikenbossen en moerasgebieden vormen samen het landschap bij Longeville-sur-Mer. Deze Franse badplaats ligt in de Vendée aan de schilderachtige Côte de Lumière. Hier is het dankzij de vele zonuren goed toeven tijdens een strandvakantie. Kies bij TUI voor een luxe 5 sterren camping in het schaduwrijke Forêt de Longeville en je loopt zo naar Plage des Conches. Op dit goudkleurige strand kun je de hele dag luieren onder de zon. Of probeer de hoge golven van de Atlantische Oceaan te bedwingen tijdens het surfen. Niet zo’n fan van het zoute zeewater? Zoek dan het aquapark op de luxe camping Longeville-sur-Mer op en sjees van de vele glijbanen.

Varen door het ‘groene Venetië’

Liefhebbers van watersport kunnen tijdens een kampeervakantie in Longeville-sur-Mer ook niet om het Marais Poitevin heen. Dit moerasgebied wordt gezien als een van de mooiste landschappen van heel Frankrijk. Dit door mensenhanden gemaakt gebied heeft de bijnaam ‘het groene Venetië’. Met een kano kun je over de kanalen varen die versierd worden door overhangende essen. Ondertussen passeren historische kloosters, groene weilanden en smalle sloten de revue. Voordat je na de actieve dag terugkeert naar de camping Longeville-sur-Mer kun je in de stad boodschappen doen voor de barbecue. Op vrijdag wordt de wekelijkse markt georganiseerd en haal je verse baguettes en Franse kaasjes voor een smaakvol weekend.