COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Pyreneeën

Last Minute Pyreneeën

  1. Last Minute
  2. Spanje
  3. Pyreneeën

Met een Last Minute Pyreneeën geeft TUI je toegang tot luxe hotels en gezellige campings tussen de uitgestrekte bossen van de Spaanse regio Catalonië. Kies je voor de stad Cardona, dan overnacht je in een middeleeuws kasteel en ligt het cultureel park Montaña de Sal aan je voeten. Of ga je liever kajakken aan het Lago Barasona bij La Puebla de Castro? Ga een middagje zwemmen bij de waterval van Bierge en kom daarna bij in het spacentrum van de camping.

Last Minute Pyreneeën
  • Groene glooiende valleien
  • Watervallen en ravijnen
  • Historische dorpjes
  • Culturele dagen in Catalonië
Bekijk alle Last Minutes Pyreneeën (3)

Koninklijk en voordelig in de Pyreneeën

Een Last Minute naar de Pyreneeën in de Noord-Spaanse regio Catalonië is indrukwekkend. Zodra je je de auto uitstapt zorgen de steile toppen, diepe ravijnen en uitgestrekte bossen voor een onvergetelijke vakantiebeleving. Met TUI verblijf je in luxe hotels of op een gezellige camping tussen de heuvels en bergdorpen. Of je overnacht in Cardona in een middeleeuws kasteel op de top van een heuvel, aan de Cardoner rivier. Breng gelijk een bezoek aan het klooster van Sant Pere de Casserres. Een entree is bij je hotel-verblijf inbegrepen. Vanaf het Romaanse klooster heb je een schitterend uitzicht over het Ter rivierdal en het Panta de Sau reservoir. En tussendoor kun je aanschuiven bij het restaurant voor tapas. Ben je in voor een mooie wandeling, dan is het cultureel park Montaña de Sal een aanrader. De 120 meter hoge rotsen verbergen een mijn waar kaliumchloride zout werd gewonnen en een diepte van 86 meter bereikt.

Kampeervakanties van formaat

Ben je op Last Minute Pyreneeën in Spaans Catalonië toe aan ontspanning, dan lenen de gezellige campings van TUI zich daar uitstekend voor. Op de camping in La Puebla de Castro bijvoorbeeld, kom je echt bij in de knusse bungalows, direct aan het Lago Barasona. Wel zo fijn als je tijdens je Last Minute toegang hebt tot het outdoorcentrum van het Barasona meer. Ga je kajakken, raften of paardrijden? Of zak binnenkort heerlijk weg in het heldere water van het meer. Wil je op een zonnige dag even weg van het meer, dan ligt op een uurtje rijden van de camping het natuurpark Sierra de Guara. De eyecatcher in het hart van het park is El Salto del Bierge, een waterval met een fijn kiezelstrand aan de Alcanadre rivier. Voor een paar euro’s entree is badderen bij de waterval een mooie bonus op Last Minute in de Pyreneeën.

Bekijk alle Last Minutes Pyreneeën (3)