Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Last minute Port Grimaud

Relaxen op het strand Plage de Port Grimaud, varen langs kleurrijke huizen en smullen van verse bouillabaisse. Tijdens een Last Minute Port Grimaud ontdek je in alle rust het Venetië van Frankrijk. Met de uitgestrekte stranden langs de Middellandse Zee en de kronkelende straatjes langs de kanalen is een vakantie naar dit schattige stadje in de Côte d’Azur een aanrader voor een romantische Last Minute in Zuid-Frankrijk!

Ontdek Port Grimaud vanaf het water

De Franse Côte d’Azur staat vooral bekend om de mondaine badplaatsen waar de jetset graag luxe jachten voor anker legt. Op nog geen vijf kilometer van het levendige Saint Tropez ligt een rustige badplaats volledig omringd door water: Port Grimaud. Hoewel de meeste dorpen aan de zuidkust van Frankrijk al eeuwenoud zijn, is het stadje Port Grimaud zo’n 50 jaar oud. Wist je dat auto’s hier slechts op bepaalde plekken welkom zijn? Je verplaatst je hier zoveel mogelijk per boot, want Port Grimaud is omringd door kanalen. Het wordt niet voor niets het Venetië van Frankrijk genoemd! Vanaf de luxe camping of het hotel van TUI in Port Grimaud ontdek je het gezellige dorp dan ook vanaf de vele bootjes. Bewonder de kleurrijke huizen met de vele bloemen en maak zeker een wandeling door het centrum van het Franse dorp. Heerlijk struinen door smalle straatjes en over idyllische bruggetjes. Romantiek ten top tijdens een Last Minute Port Grimaud met je geliefde.

Zonvakantie vol cultuur aan de Côte d’Azur

Maar ook voor een Last Minute familievakantie met de kinderen is Port Grimaud een top bestemming. Vanaf het luxe hotel of de moderne camping is het strand Plage de Port Grimaud vlakbij. Hier neem je een frisse duik in de Middellandse Zee of ontdek je het knalblauwe water met een waterfiets? Aan het strand vind je vele Franse restaurants waar je smult van bouillabaisse, vers stokbrood met paté en natuurlijk een glas ijskoude pastis. Voldoende uitgerust tijdens een Last Minute Port Grimaud? In de omgeving zijn er volop bezienswaardigheden die een bezoek meer dan waard zijn. Het nabijgelegen Fréjus bijvoorbeeld met de Romeinse resten van een aquaduct en amfitheater. Genieten van de natuur? Dat kan in het Massief des Maures waar je de mooiste wandelingen maakt tussen kastanjebomen, mimosa en pijnbomen. En wat een schitterend uitzicht heb je hier over de kust. Na een heerlijke dag in de prachtige natuur van de Côte d’Azur verdwijnt de rode zon langzaam in de Middellandse Zee…. Wat een heerlijke vakantie in Port Grimaud!

Bekijk alle Last Minutes Port Grimaud (2)