Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Le Grau du Roi

De Zuid-Franse badplaats Le Grau du Roi laat zich goed lenen voor een last minute zonvakantie. Met 18 kilometer aan zandstranden, glooiende duinlandschappen en azuurblauw water van de Middellandse Zee biedt Le Grau du Roi een imposant decor. Flanneer tijdens een Last Minute Le Grau du Roi eens door het fotogenieke centrum. En in de haven vol vissersbootjes en pastelkleurige huizen is het goed toeven op een sfeervol terrasje.

Last Minute Le Grau du Roi

Luieren op het strand van Le Grau du Roi

18 kilometer aan witte stranden, het fonkelblauwe water van de Middellandse Zee en een middeleeuws centrum dat schittert onder de zon. “Bienvenue” in de Franse badplaats Le Grau du Roi, de ideale plek voor een zonvakantie. Bij TUI kun je al snel de auto instappen en de zon tegemoet rijden tijdens een Last Minute Le Grau du Roi. Zodra je geïnstalleerd bent op de camping kun je op het L'Espiguette strand bijkomen van de lange rit naar Zuid-Frankrijk. Steek je voeten in het witte zand, bewonder het duinlandschap of neem een frisse duik in de Middellandse Zee. In de Étang, het zoutwatermoeras, spot je Flamingo’s. Haal je aan het eind van de dag de camping van TUI een pizza af? Of steek meteen de eerste avond al de barbecue aan…

Flaneren langs de fotogenieke haven

Tijdens een Last Minute Le Grau du Roi kun je met TUI ook verblijven in een luxe hotel in het centrum van de stad. Vanuit hier loop je zo naar de schilderachtige haven van Le Grau du Roi. Langs de kade liggen dobberende vissersbootjes. Statige palmbomen, indrukwekkende paleizen en pastelkleurige huizen met houten luiken maken het fotogenieke decor compleet. Op een van de sfeervolle terrassen proef je niet alleen van Franse wijn en kaasjes, maar ook van verse visgerechten als Graulenne mossels. Le Grau du Roi wordt niet voor niks omringd door vele zoutpannen. ’s Avonds zorgt de wellness in het hotel van TUI voor ontspannen avond.