Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Last Minute Lindau

Indrukwekkende landschappen en culturele pareltjes komen samen tijdens een Last Minute Lindau. Dit sfeervolle Duitse stadje ligt op een eiland in de Bodensee. Barokke kerken, geplaveide straatjes en een haven vol historische boten zorgen ervoor dat Lindau een romantisch stadsbeeld heeft. Het is bijna alsof je in de Middeleeuwen bent beland. Maak ook eens een boottocht over de Bodensee en zie de Alpen in de verte pronken.

Op ontdekking in romantisch Lindau

In stijl verblijven aan de Zuid-Duitse Bodensee doe je in Lindau. Dit sfeervolle stadje dankt zijn gezicht aan de geplaveide straatjes, barokke kerken en panden met rijk versierde gevels. In Lindau is het alsof je zo de middeleeuwen binnen wandelt. De stad ligt op een eiland in de Bodensee en wordt door middel van een brug verbonden met het vaste land van Duitsland. Parkeer tijdens een Last Minute Lindau de auto bij het luxe hotel van TUI en ga op verkenning. Beklim de eeuwenoude vuurtoren, drink een Riesling wijntje aan de haven of struin door de romantische Altstadt. Hier is het dankzij de lichtjes vooral ’s Avonds goed toeven op een terrasje.

Varen over de Bodensee

De Bodensee verkennen doe je tijdens een Last Minute Lindau natuurlijk per boot. En niet zomaar een boot, want het historische stoomschip ‘Hohentwiel’ is een bezienswaardigheid op zich. In de haven van Lindau stap je aan boord van het schip voor een cruise over de Bodensee. Het uitzicht over de Alpen is indrukwekkend. En voor je het weet ben je de grens met Oostenrijk en Zwitserland overgestoken. Dat is nog eens een drielandenpunt. Ben je niet zo’n waterrat? Kies bij TUI dan voor een fietsvakantie langs de Bodensee. Zo heb je altijd vaste grond onder je voeten en kun je de omgeving toch in al zijn glorie bewonderen.

Bekijk alle Last Minutes Lindau (1)