COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Flaine

Last Minute Flaine

  1. Last Minute
  2. Frankrijk
  3. Franse Alpen
  4. Haute Savoie
  5. Flaine

Het Franse dorp Flaine is het hele jaar door een perfecte plek voor een actieve vakantie in de Alpen. In de zomer draait het vooral om fietsen en wandelen door de dichte bossen en langs de groene weiden. En dat met uitzicht op de besneeuwde top van de Mont Blanc. In de winter kun je tijdens een Last Minute Flaine skiën in het imposante skigebied Le Grand Massif. Of bekijk de sledehondenrace voordat de après-ski wacht.

Last Minute Flaine

Een actieve vakantie bij de Mont Blanc

Niet ver van de imposante Mont Blanc is het dorp Flaine de ideale uitvalbasis voor een actieve vakantie in Frankrijk. Het hele jaar door ontdek je de kleurrijke landschappen op een sportieve manier. Kies je voor een Last Minute Flaine in de zomermaanden? Dan moet je de mountainbike en wandelschoenen niet vergeten. De dichte dennenbossen, groene alpenweiden en steile bergpaden laten zich goed lenen voor een wandel- of fietstocht. Op de achtergrond zorgt de besneeuwde top van de Mont Blanc voor een onvergetelijk uitzicht. Vergeet ook de golfclubs niet mee te nemen om een balletje te slaan op een van de hoogst gelegen golfbanen van Europa (parcours Pierre Carree).

Sneeuwpret in Flaine

Zodra de eerste sneeuw valt verandert Flaine in een wintersport paradijs. Rondom het dorp zelf ligt zo’n 140 kilometer aan pistes die vooral blauw en rood van kleur zijn. En met de skibus kun je de 265 kilometer aan pistes van skigebied Le Grand Massif bereiken en de zwarte pistes proberen. Naast skiën kun je tijdens een Last Minute Flaine ook langlaufen of wandelen door de sneeuw. En wat dacht je van het bekijken van de sledehondenrace? Bijkomen doe je ’s avonds in het luxe appartement van TUI of in het centrum van Flaine. Gezellige après-ski barretjes staan hier naast restaurants waar het knapperende haardvuur voor de romantiek zorgt.