Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Elounda

Toe aan een flinke dosis zon, zee en strand? Wat dacht je van een Last Minute Elounda? Dit sfeervolle plaatsje in het noordoosten van het Griekse eiland Kreta heeft alles in huis voor een heerlijke zonvakantie aan de Egeïsche Zee. Laat je lekker in de watten leggen in het 5 sterren hotel van TUI, of pak de boot naar het schiereiland Spinalonga en bewonder het schitterende uitzicht over Elounda en de oude stad Olous.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Elounda vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Last Minute Elounda
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle Last Minutes Elounda (1)

Luxe zonvakantie in Elounda

Op de valreep genieten van een ontspannen zonvakantie op het Griekse eiland Kreta? Dan zit je helemaal goed met een Last Minute Elounda. Elounda bevindt zich aan de noordoostzijde van het eiland en is een heerlijke bestemming voor strandliefhebbers. Het 5 sterren hotel van TUI is ideaal voor vakantiegangers die niet vies zijn van een beetje luxe. Nou ja, misschien meer dan een beetje. Een privéstrand voor de deur, uitgebreide sport- en wellnessfaciliteiten en elke dag ontbijten met uitzicht op het helderblauwe water van de Egeïsche zee. Dat klinkt niet verkeerd, toch. Reken maar dat je aan het eind van je vakantie in Elouna weer helemaal uitgerust en opgeladen naar huis terugkeert. En met een lekker vakantiekleurtje natuurlijk.

Met de boot naar Spinalonga

Neem tijdens je vakantie in Elounda ook een kijkje bij de haven. De vrolijke vissersbootjes en gezellige tavernes langs het water vormen een charmant plaatje. De ideale locatie voor een lekker glaasje ouzo of raki om te proosten op je vakantie. Ook kun je vanuit de haven van Elounda elk half uur de boot pakken naar het schiereiland Spinalonga. Op het eiland bevinden zich enkele interessante bezienswaardigheden zoals de Venetiaanse burcht. Bovendien heb je vanaf de burcht een fenomenaal uitzicht over Elounda, het heuvelachtige achterland, en de ruïnes van de oude stad Olous.

Bekijk alle Last Minutes Elounda (1)