COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Koutouloufari

Last Minute Koutouloufari

  1. Last Minute
  2. Griekenland
  3. Kreta
  4. Koutouloufari

Het kernwoord van een Last Minute Koutouloufari is gezelligheid. Een oud centrum met vele terrassen geven je een fraai uitzicht op Chersonissos. Tijdens je zonvakantie hoef je niet te kiezen tussen strand en stad. De ene dag lig je aan Starbeach, de andere dag dwaal je door de klinkerstraatjes langs witblauwe huisjes van het gezellige Koutouloufari.

Last Minute Koutouloufari
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Gezelligheid centraal in Koutouloufari

Weg van de drukte vind je in het Noorden van Kreta Koutouloufari. Het kleine Griekse dorp straalt een en al gezellig uit. Baan je een weg door het doolhof van blauwwitte huisjes en smalle straatjes. Koutouloufari is gebouwd tegen de berg Charakas dus een fraai uitzicht heb je gegarandeerd. Het Griekse dorp wordt een soort balkon van Chersonissos genoemd. Vanuit verschillende terrassen in het oude centrum word je dan ook getrakteerd met een uitzicht op het lager gelegen Chersonissos. Dineren bij de verschillende tavernes is een aanrader, hier proef je van de Griekse keuken met mezzes of pita met gyros. Daarna duik je zo de kroeg in en waag je een aantal dansjes tot in de laatste uurtjes.

Welbekend Starbeach en rustige baaien

Relax na een avondje uit aan het zwembad van het luxe hotel van TUI of loop vanaf je knusse appartement of luxe hotelkamer zo het centrum in of het strand op. Op nog geen kilometer afstand vind je de rustige baaitjes waar je heerlijk kunt luieren onder de Griekse zon of een plons kunt nemen in de Kretenische Zee. Het welbekende Starbeach is ook de moeite waard. Waar dit overdag een waterpark is, dans je hier 's avonds op de hipste deuntjes in de open-air discotheek. Ook slenter je vanaf Koutouloufari zo door naar het pittoreske buurdorpje Piskopiano. Net zoals Koutouloufari staat dit stadje vol met terrasjes, tavernes en cafés, maar je vindt er ook historie met de eeuwenoude kerk Agios Vasileios uit 1840.