Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Plati Yialos

Vakantie Plati Yialos

  1. Vakantie
  2. Griekenland
  3. Cycladen
  4. Mykonos
  5. Plati Yialos

Waarom het zandstrand van Plati Yialos het mooiste strand van het Griekse eiland Mykonos is? Dat zie je snel genoeg tijdens een vakantie in Plati Yialos. Het gouden zand, dat langzaam afloopt in de kristalheldere Egeïsche Zee. En de maanvormige baai, die voor kalme wateren zorgt. Even iets anders? Een dagtrip naar Mykonos-stad is zo gemaakt. Met typisch Griekse bezienswaardigheden, zoals de witte windmolens van Kato Mili.

Vakantie Plati Yialos
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle vakanties Plati Yialos (2)

Luxe strandvakantie in Plati Yialos

In het zuiden van het Griekse Mykonos, ligt het mooiste strand van het eiland in de Egeïsche Zee. Een goede reden om bij TUI een vakantie naar Plati Yialos te boeken. Want zo wandel je vanuit een hotel op Mykonos zo het gelijknamige Plati Yialos zandstrand op. Waar het gouden zand langzaam in de kristalheldere zee afloopt. Waar het water kalm is, door de maanvormige baai. En waar je ook 's zomers vaak bij aangename temperaturen kunt zonnebaden. Dankzij de ligging in de Egeïsche Zee zorgt de koele zeebries er namelijk voor dat het op een zonnige dag niet ál te warm wordt. En anders kun je tijdens een zonvakantie op Mykonos natuurlijk altijd nog een verkoelende duik nemen. Nóg langer van het uitzicht over de Egeïsche Zee genieten? Wie een kamer met zeezicht boekt in een luxe 5 sterren hotel in Plati Yialos, verliest het schitterende water geen moment uit het oog.

Typisch Grieks Mykonos-stad

Ben je tijdens een vakantie in Plati Yialos ook nieuwsgierig naar de culturele bezienswaardigheden van Mykonos? Maak dan een dagtrip naar de charmante eilandhoofdstad Mykonos-stad. Struin door de smalle geplaveide straatjes, met de Griekse witgekalkte huisjes met blauwe accenten. Langs de oude haven, op weg naar het symbool van Mykonos: de kenmerkende witte windmolens van Kato Mili, op een heuvel aan zee. Tip van TUI: vanaf een terras aan het kleine kiezelstrandje naast de windmolens, heb je een betoverend uitzicht op de 16e eeuwse bouwwerken. En hier zit je meteen goed voor een van de mooiste zonsondergangen die je ooit gezien hebt.

Bekijk alle vakanties Plati Yialos (2)