Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Naxos

Langs de lange kustlijn van het Griekse eiland Naxos vind je tijdens een Last Minute Naxos altijd wel een geschikt plekje voor een duik in de blauwe Egeïsche Zee. Het witte Mikri Vigla-strand bijvoorbeeld, dat prachtig afsteekt tegen het water. Gelukkig maar, dat dit paradijsje zo goed verborgen ligt. Boek je bij TUI een hotel of appartement in Naxos-stad? De Griekse en Venetiaanse bezienswaardigheden wachten op je.

Last Minute Naxos
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle Last Minutes Naxos (5)

Last Minute strandvakantie op Naxos

Midden tussen het vasteland van Griekenland en Turkije in, ligt het Griekse eiland Naxos. Wie bij TUI een Last Minute naar Naxos boekt, kan de lange kustlijn van het grootste eiland van de Cycladen verkennen. Vanuit een hotel of appartement in Plaka bijvoorbeeld, gelegen aan de westkust van Naxos. Waar je kunt kiezen vanaf welk strand je tijdens een vakantie in Griekenland een duik in de azuurblauwe Egeïsche Zee neemt. Leg je handdoek bijvoorbeeld neer op het lichtgouden Plaka zandstrand. Waar het zand langzaam afloopt in de kristalheldere zee. Ideaal voor een familievakantie met kinderen. Of nemen ze liever nog een duik in het zwembad van het hotel of appartementen van TUI? Maar je kunt natuurlijk ook een dagje zonnebaden op het witte zand van het Mikri Vigla-strand, dat goed verscholen ligt achter de cederbomen en rotsformaties. En dat is maar goed ook, want anders zou het op zo'n paradijselijke plek een stuk drukker zijn.

Culturele bezienswaardigheden in Naxos-stad

Boek je een Last Minute in Naxos in de gelijknamige eilandhoofdstad Naxos-stad? Dan zijn er vanuit een hotel of appartement van TUI een heleboel culturele bezienswaardigheden te bewonderen. Maar een wandeling door de smalle en steile straatjes van de kustplaats, langs Griekse witte huizen met de kenmerkende blauwe accenten. En breng een bezoek aan het Venetiaanse kasteel, dat dankzij de ligging op de top van een heuvel aan zee al van verre te zien is. Waar eens de adel van de stad woonde, heb je tijdens een vakantie op Naxos nu een panoramisch uitzicht over de Egeïsche Zee. Ook leuk: vanaf de hoge kasteelmuren kun je nog een andere bijzondere trekpleister zien liggen. De Portára uit de Griekse Oudheid, de poort van een niet afgebouwde Tempel van Apollo, prachtig gelegen op een rotsachtig schiereiland.

Bekijk alle Last Minutes Naxos (5)