Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Sissi

Wie wel wat extra vitamine D kan gebruiken, kan bij TUI een Last Minute naar Sissi boeken. Gelegen op het Griekse eiland Kreta, waar het grootste deel van het jaar de zon volop schijnt. Neem de hotelshuttle naar het kiezelstrand van Bouffos, voor een verfrissende duik in de Middellandse Zee. Of ga vroeg op pad voor het bewonderen van de Minoïsche bezienswaardigheden van Kreta, zoals het enorme paleis van Knossos.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Sissi vanaf Amsterdam en Eindhoven.

Last Minute Sissi
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle Last Minutes Sissi (1)

Zonnige Last Minute Sissi

In het noorden van het Griekse eiland Kreta, ligt het kleine vissersdorp Sissi. Een Last Minute Sissi is ideaal voor de nodige zonnestralen. Op Kreta kun je namelijk van het vroege voorjaar tot het late najaar van zon en aangename temperaturen genieten. Bijvoorbeeld aan een van de drie zwembaden van een hotel van TUI. Boek je op basis van All Inclusive? Bestel dan gerust nog een glaasje ouzo bij een van de bars van het hotel. En wat dacht je van verse moussaka, zonder je portemonnee mee te hoeven trekken? Dagje strand? Met de shuttle van het hotel ben je er zo. Vanaf de kiezels van het kleine Boufos strand, prachtig gelegen tussen de roodbruine rotsformaties, wandel je zo het azuurblauwe water van de Middellandse Zee in.

Minoïsche bezienswaardigheden op Kreta

Dankzij de ligging in de Middellandse Zee, tussen landen als Turkije, Egypte en Italië in, heeft Kreta een rijke geschiedenis als centrum voor zeehandel. Tijdens een Last Minute Sissi kun je nog altijd tal van bezienswaardigheden bezoeken uit deze periode. De opgravingen van het paleis van Knossos bijvoorbeeld, waar je kennis maakt met de Minoïsche beschaving. Waar nu behalve enkele zuilengalerijen en trappen vooral nog de oorspronkelijke fundamenten van het paleis zichtbaar zijn. Ook in het archeologisch museum in Iraklion vind je tal van Minoïsche vondsten.

Bekijk alle Last Minutes Sissi (1)