Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Campanië

Strandvakantie of stedentrip? Het kan beide tijdens een Last Minute Campanië. Deze Zuid-Italiaanse regio heeft hoogtepunten als de Vesuvius en Pompeï, maar ook uitgestrekte stranden. Zonaanbidders strijken neer in badplaats Baia Domizia. Op het privéstrand bij het appartement kom je zeker tot rust. Genoeg uitgerust? Ontdek dan met een stedentrip in Napels de Italiaanse ziel én smul van de lekkerste Napolitaanse pizza's.

Vakantiegeluk in Campanië

Voor een flinke portie vakantiegeluk boek je gelijk een Last Minute Campanië. Deze regio ligt in Zuid-Italië. De zon schijnt er op de steile kliffen, groene bergen en stranden van de Amalfikust en de Vesuvius en Pompeï bij Napels. Toch het meeste zin in zon, strand en zee? Kom dan naar de badplaats Baia Domizia. Het appartement van TUI staat tussen de pijnbomen, mét een privéstrand voor de deur. Reken maar dat je hier weer helemaal tot jezelf komt. En wat een geluk: met het vliegtuig is het vanaf Nederland slechts 2,5 uur reizen naar Campanië.

Last Minute stedentrip Napels

Een Last Minute Campanië is de ideale kennismaking met de Italiaanse ziel. Ga bijvoorbeeld voor een stedentrip naar Napels. Deze grootse Italiaanse stad heeft 2 gezichten: een donkere en een elegante vol paleizen en kerken. Wandel vanuit het 4 sterren hotel van TUI in 20 minuten naar het oude centrum. Palazzo Reale en Castel Nuovo liggen beide op de route. Eenmaal in het centrum slenter je over geplaveide straatjes en vergaap je je aan de Dom en de vele kerken. Trek gekregen? Zoek dan een gezellige 'trattoria' op voor een pizza margherita, die werd namelijk in Napels uitgevonden.

Bekijk alle Last Minutes Campanië (4)