COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Bonifacio

Last Minute Bonifacio

  1. Last Minute
  2. Frankrijk
  3. Corsica
  4. Bonifacio

Op het zuidelijkste puntje van het Franse eiland Sardinië ligt de schilderachtige stad Bonifacio. Een haven met kleurrijke vissersboten en luxe jachten, kalkstenen kliffen en een middeleeuwse citadel vormen het decor. Tijdens een Last Minute Bonifacio kun je de geplaveide straatjes van haute ville verkennen. Of stap aan boord van een boot en vaar naar de witte stranden van de Lavezzi eilanden.

De schilderachtige stadsdelen van Bonifacio

Steile kliffen die uit de azuurblauwe Middellandse Zee omhoog rijzen. Een schilderachtige haven vol dobberende zeilboten. En smalle straatjes met middeleeuwse huizen. Dat is het schilderachtige decor van Bonifacio. Deze bruisende stad ligt in het zuidelijkste puntje van het Franse eiland Corsica. In principe kun je Bonifacio opsplitsen in twee delen: de oude stad met de haven (vielle ville) en de historische bovenstad met de citadel (haute ville). Vanwege de ligging op een kalkstenen klif en de geplaveide straatjes is haute ville een geliefde plek om te flaneren. Hier vind je sfeervolle terrassen waar het goed toeven is met een goed glas wijn. Bezoek tijdens een Last Minute Bonifacio zeker eens de middeleeuwse citadel. Vanaf hier is het uitzicht op de kliffen en de haven onvergetelijk.

Met de boot naar de Lavezzi eilanden

Bij TUI verblijf je tijdens een Last Minute Bonifacio in een hotel in vielle ville. Vanuit het sfeervolle hotel loop je zo naar de haven van de stad. Kleurrijke vissersboten dobberen hier naast luxe jachten. De gezellige terrassen maken het decor van de haven van Bonifacio compleet. Stap zeker eens aan boord van een excursieboot voor een tocht naar de Lavezzi eilanden. Deze archipel ligt tussen Corsica en Sardinië en wordt omringd door kraakhelder water. De ene keer kleurt het water diepblauw en de andere keer is het smaragdgroen. De witte zandstranden en grillige rotspartijen op de Lavezzi eilanden zorgen ervoor dat de eilandengroep het goed doet op ansichtkaarten. Hier kun je niet alleen luieren onder de zon, maar ook goed snorkelen en zeesterren tellen.

Bekijk alle Last Minutes Bonifacio (1)