NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Cattolica

Tijdens een Last Minute Cattolica draait het allemaal om zon, zee en strand. Deze Italiaanse badplaats aan de Adriatische Kust is dan ook de perfecte plek voor een zonovergoten strandvakantie. Geniet van de zon op het gouden zandstrand, smul van de Italiaanse keuken op de boulevard of neem een frisse plons in de azuurblauwe Adriatische Zee. Cultuurliefhebbers kunnen naar Rimini wandelen en de Romeinse schatten bewonderen.

Last Minute Cattolica

Een bruisende zonvakantie in Cattolica

De Italiaanse badplaats Cattolica is een van de meest populaire badplaatsen aan de Adriatische Kust. Aan zon, zee en strand zal het je tijdens een Last Minute Cattolica niet ontbreken. Na een lange autorit kun je op het gouden zandstrand bijkomen onder de zon. Of het azuurblauwe water van de Adriatische Zee in plonsen voor een verkoelende duik. Flaneren doe je ´s avonds op de boulevard van Cattolica die versierd wordt door talloze ijssalons en Italiaanse restaurants. Maar ook in het schilderachtige centrum is het goed toeven. Smalle straatjes, stenen huizen en fonteinen waar lichtshows worden gegeven zorgen voor een sfeervolle avond.

De Romeinse schatten van Rimini

Tijdens een Last Minute Cattolica kun je niet om de bruisende badplaats Rimini heen. De boulevard van Cattolica loopt door tot in Rimini dat dankzij de vele discotheken en cafés een heuse feeststad is. Maar Rimini staat ook bekend om de historische monumenten uit de Romeinse Tijd. Cultuurliefhebbers kunnen een kijkje nemen bij de Boog van Augustus, dat de oudste nog bestaande Romeinse triomfboog ter wereld is. Bezoek ook zeker het Foro Romano in Rimini waar een oud amfitheater en restanten van historische kloosters zijn opgegraven. Bijkomen van alle indrukken doe je met een glas wijn op het terras van het luxe hotel in Cattolica.