Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Riccione

Als aan de andere kant van de Alpen de zon wél schijnt, is het tijd voor een Last Minute naar Riccione. Direct aan de helderblauwe Adriatische Zee gelegen. Waar je op 6 kilometer aan zandstrand optimaal van kunt genieten. Even wat anders? Neem dan de fiets naar de Romeinse bezienswaardigheden van Rimini. En vergeet ook de verse Italiaanse pasta in een van de restaurants aan lange Lungomare Costituzione niet.

Last Minute Riccione

Last Minute strandvakantie Riccione

Zit het weer in Nederland niet mee? Goede kans dat de zon aan de andere kant van de Alpen wél volop schijnt. Tijd dus voor een Last Minute naar Riccione, een populaire badplaats aan de oostkust van Italië. Dé trekpleister van de stad? Het zes kilometer lange zandstrand. Waar je vanuit een luxe hotel van TUI zo naartoe wandelt. Voor een duik in de helderblauwe Adriatische Zee. Of flaneer met een typisch Italiaanse gelato over de lange Lungomare Costituzione, terwijl je geniet van de zilte zeelucht.

Dagtrip naar Rimini

Heb je lang genoeg op het gouden zandstrand geluierd? Leen dan een fiets bij het viersterrenhotel en verken de nabije omgeving. In het nabijgelegen Rimini bijvoorbeeld, dat vol culturele bezienswaardigheden zit. De indrukwekkende Boog van Augustus bijvoorbeeld, in de 1e eeuw voor Christus door de Romeinen gebouwd. En de 70 meter lange Romeinse Ponte di Tiberio over de brede Marecchia. Heb je alle Romeinse hoogtepunten gezien en is de zon inmiddels nergens meer te bekennen? Zoek dan een gezellig restaurant aan de lange boulevard uit voor verse pizza of pasta. En in de discotheken van Rimini kun je tijdens een vakantie in Italië tot in de late uurtjes dansen.