COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Gabicce Mare

Vakantie Gabicce Mare

  1. Vakantie
  2. Italië
  3. Adriatische Rivièra
  4. Marche
  5. Gabicce Mare

Ontspan tijdens een vakantie in Gabicce Mare aan de 180 kilometer lange kust van de Italiaanse regio Le Marche. Vanuit het 4 sterren hotel van TUI kijk je uit op het brede zandstrand en de azuurblauw gekleurde Adriatische Zee. Rustzoekers kunnen hun hart helemaal ophalen in Gabicce Mare aangezien het natuurpark van Monte San Bartolo net buiten de stad ligt. Verken hier de kliffen en loofbossen tijdens een wandeling.

Last minute Gabicce Mare

Vermijd de toeristen in de bekende Italiaanse badplaats Rimini en wijk uit naar het naastgelegen Gabicce Mare. Ook hier vind je brede zandstranden, een gezellige boulevard en kleurrijke villa’s. Maar dan zonder massatoerisme. Ideaal voor rustzoekers. Vergeet tijdens de Last Minute Gabicce Mare de wandelschoenen niet. Net buiten de badplaats begint het natuurpark Monte San Bartolo met zijn onontdekte loofbossen en grillige kliffen. Volg al wandelend de La Strada Panoramica en kom langs alle panoramische, idyllische plekjes. Onderweg zijn er genoeg baaitjes aan de Adriatische Zee te vinden waar je kunt bijkomen en een frisse plons zo gemaakt is.

Een strandvakantie in Gabicce Mare

Wie op zoek is naar een rustige vakantie in Italië kan zijn hart ophalen in Gabicce Mare. Deze badplaats in de regio Le Marche is gezellig druk, maar in tegenstelling tot de naastgelegen stad Rimini vrij van massatoerisme. Omdat je in Le Marche een kustlijn van 180 kilometer vindt is dit de ideale plek voor een zonvakantie aan de Adriatische Zee. Wie bij TUI een vakantie in Gabicce Mare boekt verblijft in een luxe 4 sterren hotel direct aan het strand. Loop na een goede kop cappuccino de trappen van het hotel af en voor je het weet sta je op het brede strand van Gabicce Mare. Achter het strand bevindt zich de Colombo boulevard waar je bij de vele terrassen, ijssalons en cafés van de Italiaanse keuken kunt genieten.

Prachtige plaatjes in Monte San Bartolo

Vergeet tijdens een vakantie in Gabicce Mare de wandelschoenen niet mee te nemen. Net buiten de stad begint het natuurpark van Monte San Bartolo waar zandstenen kliffen, loofbossen en landelijke landschappen het decor vormen. Wie de toeristische route, La Strada Panoramica, volgt kan niet alleen van de natuur genieten, maar ook van indrukwekkende uitzichten op de azuurblauwe Adriatische Zee. Wandel ook eens naar de renaissance villa 'Imperiale' en de wit gekleurde villa 'Caprile' waar fonteinen, waterpartijen en kleurrijke tuinen wachten. Bij terugkomst in het hotel van TUI in Gabicce Mare kun je ontspannen in de spa of een frisse duik nemen in het zwembad.

Bekijk alle vakanties Gabicce Mare (1)